Giriş Kayıt
Jonathan Karp

Jonathan Karp


Müzisyen, Sesler

Jonathan Karp, müzisyen, sesler. Kaza Kurşunu (2007), Bay Evet (2008), Nedimeler (2011), Freaks and Geeks (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Müzik 5.8 37,021

Trendeki Kız
2016 Dram Müzik 6.5 115,692

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Müzik 6.6 266,608

Süper Baba
2013 Komedi Müzik 6.4 64,952

Buraya Kadar
2013 Komedi Müzik 6.6 334,314
2012 Komedi Müzik 6.2 109,731

Kampanya
2012 Komedi Müzik 6.1 112,011

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Müzik 6.2 82,928

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Müzik 5.6 65,326

Nedimeler
2011 Komedi Müzik 6.8 231,879

Zorlu Görev
2010 Komedi Müzik 6.4 153,693

Matrak Adamlar
2009 Komedi Müzik 6.3 104,232

Fi Tarihi
2009 Macera Müzik 4.9 80,095

Bay Evet
2008 Komedi Müzik 6.8 288,822

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Müzik 6.9 227,200

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Müzik 7.0 272,543

Aşkzede
2008 Komedi Müzik 7.2 229,779

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Müzik 7.5 146,243

Çok Fena
2007 Komedi Müzik 7.6 450,061

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Müzik 7.0 313,394

Ayrılık
2006 Komedi Müzik 5.8 108,178

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Müzik 7.1 334,072

Suda Yaşam
2004 Macera Müzik 7.3 151,166

Tesadüfler
2004 Komedi Müzik 6.7 58,399

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Müzik 6.1 125,553
2003 Komedi Müzik 6.3 811

Eski Dostlar
2003 Komedi Müzik 7.2 193,684

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Müzik 7.3 118,570
2002 Komedi Müzik 5.3 12,688

Zırtapoz
2001 Komedi Müzik 6.6 214,960

Sıkı Dostlar
2001 Suç Müzik 6.1 20,099

Gençlik Kural Tanımaz
2000 Komedi Müzik 5.5 8,420
2000 Dram Müzik    

Manolya
1999 Dram Müzik 8.0 253,455

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 Komedi Müzik 4.6 6,920
1999 Komedi Müzik 8.9 105,098
1999 Dram Müzik 6.3 344

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Müzik 5.8 71,763
1999 Aksiyon Sesler 4.2 7,860

20 Randevu
1998 Biyografi Müzik 5.3 1,627

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Sesler 7.1 206,298
1998 Komedi Sesler 6.6 9,810
1998 Belgesel Sesler 7.1 2,815
1998 Komedi Müzik 7.0 12,469

Kumpas
1997 Aksiyon Sesler 5.5 4,922
1997 Komedi Sesler 7.0 5,708
1997 Komedi Sesler 5.3 6,381

Yasak Aşk
1996 Komedi Sesler 5.4 9,274

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Sesler 3.2 21,651
1996 Aksiyon Sesler 5.3 20,510
1996 Komedi Sesler 7.0 5,871
1995 Komedi Sesler 5.7 4,586
1995 Aksiyon Sesler 5.1 2,002
1995 Komedi Sesler 7.3 82,075
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017