Giriş Kayıt
Jonathan Karp

Jonathan Karp


Müzisyen, Sesler

Jonathan Karp, müzisyen, sesler. Kaza Kurşunu (2007), Bay Evet (2008), Nedimeler (2011), Freaks and Geeks (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Müzik 5.9 26,867

Trendeki Kız
2016 Dram Müzik 6.5 97,826

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Müzik 6.6 260,390

Süper Baba
2013 Komedi Müzik 6.4 63,324

Buraya Kadar
2013 Komedi Müzik 6.6 326,340
2012 Komedi Müzik 6.2 107,846

Kampanya
2012 Komedi Müzik 6.2 110,218

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Müzik 6.2 81,708

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Müzik 5.6 64,269

Nedimeler
2011 Komedi Müzik 6.8 227,133

Zorlu Görev
2010 Komedi Müzik 6.4 151,600

Matrak Adamlar
2009 Komedi Müzik 6.4 103,075

Fi Tarihi
2009 Macera Müzik 4.9 78,797

Bay Evet
2008 Komedi Müzik 6.8 282,835

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Müzik 6.9 222,092

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Müzik 7.0 266,897

Aşkzede
2008 Komedi Müzik 7.2 225,885

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Müzik 7.5 142,872

Çok Fena
2007 Komedi Müzik 7.6 440,343

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Müzik 7.0 308,536

Ayrılık
2006 Komedi Müzik 5.8 105,991

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Müzik 7.1 327,310

Suda Yaşam
2004 Macera Müzik 7.3 147,094

Tesadüfler
2004 Komedi Müzik 6.7 57,948

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Müzik 6.1 124,027
2003 Komedi Müzik 6.3 811

Eski Dostlar
2003 Komedi Müzik 7.2 191,098

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Müzik 7.3 115,424
2002 Komedi Müzik 5.3 12,688

Zırtapoz
2001 Komedi Müzik 6.6 210,475

Sıkı Dostlar
2001 Suç Müzik 6.1 20,099

Gençlik Kural Tanımaz
2000 Komedi Müzik 5.5 8,186
2000 Dram Müzik    

Manolya
1999 Dram Müzik 8.0 249,026

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 Komedi Müzik 4.6 6,920
1999 Komedi Müzik 8.9 100,814
1999 Dram Müzik 6.3 344

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Müzik 5.8 70,089
1999 Aksiyon Sesler 4.2 7,860

20 Randevu
1998 Biyografi Müzik 5.3 1,627

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Sesler 7.1 201,115
1998 Komedi Sesler 6.6 9,810
1998 Belgesel Sesler 7.1 2,815
1998 Komedi Müzik 7.0 12,469

Kumpas
1997 Aksiyon Sesler 5.5 4,922
1997 Komedi Sesler 6.9 5,470
1997 Komedi Sesler 5.3 6,381

Yasak Aşk
1996 Komedi Sesler 5.4 9,274

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Sesler 3.2 21,370
1996 Aksiyon Sesler 5.3 19,995
1996 Komedi Sesler 7.0 5,871
1995 Komedi Sesler 5.7 4,371
1995 Aksiyon Sesler 5.1 2,002
1995 Komedi Sesler 7.3 79,503
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017