Giriş Kayıt
Jonathan Karp

Jonathan Karp


Müzisyen, Sesler

Jonathan Karp, müzisyen, sesler. Kaza Kurşunu (2007), Bay Evet (2008), Nedimeler (2011), Freaks and Geeks (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Müzik 6.0 11,777

Trendeki Kız
2016 Dram Müzik 6.6 78,993

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Müzik 6.6 257,815

Süper Baba
2013 Komedi Müzik 6.4 62,506

Buraya Kadar
2013 Komedi Müzik 6.7 322,666
2012 Komedi Müzik 6.2 106,921

Kampanya
2012 Komedi Müzik 6.2 109,479

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Müzik 6.2 81,093

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Müzik 5.6 63,810

Nedimeler
2011 Komedi Müzik 6.8 225,331

Zorlu Görev
2010 Komedi Müzik 6.4 150,625

Matrak Adamlar
2009 Komedi Müzik 6.4 102,503

Fi Tarihi
2009 Macera Müzik 4.9 78,296

Bay Evet
2008 Komedi Müzik 6.8 280,325

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Müzik 6.9 219,580

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Müzik 7.0 264,144

Aşkzede
2008 Komedi Müzik 7.2 224,008

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Müzik 7.5 141,137

Çok Fena
2007 Komedi Müzik 7.6 435,718

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Müzik 7.0 306,197

Ayrılık
2006 Komedi Müzik 5.8 105,099

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Müzik 7.1 323,920

Suda Yaşam
2004 Macera Müzik 7.3 145,067

Tesadüfler
2004 Komedi Müzik 6.7 57,674

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Müzik 6.1 123,350

Eski Dostlar
2003 Komedi Müzik 7.2 189,998

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Müzik 7.3 114,134
2002 Komedi Müzik 5.3 12,518

Zırtapoz
2001 Komedi Müzik 6.6 208,294

Sıkı Dostlar
2001 Suç Müzik 6.1 20,099

Gençlik Kural Tanımaz
2000 Komedi Müzik 5.5 8,186
2000 Dram Müzik    

Manolya
1999 Dram Müzik 8.0 247,207

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 Komedi Müzik 4.6 6,920
1999 Komedi Müzik 8.9 98,811
1999 Dram Müzik 6.3 344

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Müzik 5.8 69,378
1999 Aksiyon Sesler 4.2 7,860

20 Randevu
1998 Biyografi Müzik 5.3 1,627

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Sesler 7.1 198,655
1998 Komedi Sesler 6.6 9,508
1998 Belgesel Sesler 7.1 2,815
1998 Komedi Müzik 7.0 12,469

Kumpas
1997 Aksiyon Sesler 5.5 4,922
1997 Komedi Sesler 6.9 5,470
1997 Komedi Sesler 5.3 6,381

Yasak Aşk
1996 Komedi Sesler 5.4 9,133

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Sesler 3.2 21,182
1996 Aksiyon Sesler 5.3 19,760
1996 Komedi Sesler 7.0 5,871
1995 Komedi Sesler 5.7 4,371
1995 Aksiyon Sesler 5.1 2,002
1995 Komedi Sesler 7.3 78,281
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,882) Allied (13,163) Moana (8,458) Lion (6,287) Assassin's Creed (5,185) Arrival (4,525) Hacksaw Ridge (3,738) Nocturnal Animals (3,450) Shut In (2,481) Underworld: Blood Wars (2,477)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,598) Taboo (10,575) The Expanse (8,099) Legion (6,488) Arrow (6,239) The Big Bang Theory (6,229) Vikings (5,391) The Blacklist (3,647) Suits (3,624) Sherlock (3,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017