Giriş Kayıt
Jonathan Karp

Jonathan Karp


Müzisyen, Sesler

Jonathan Karp, müzisyen, sesler. Kaza Kurşunu (2007), Bay Evet (2008), Nedimeler (2011), Freaks and Geeks (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Müzik 5.8 30,887

Trendeki Kız
2016 Dram Müzik 6.5 102,348

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Müzik 6.6 261,576

Süper Baba
2013 Komedi Müzik 6.4 63,687

Buraya Kadar
2013 Komedi Müzik 6.6 327,900
2012 Komedi Müzik 6.2 108,172

Kampanya
2012 Komedi Müzik 6.2 110,573

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Müzik 6.2 81,946

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Müzik 5.6 64,481

Nedimeler
2011 Komedi Müzik 6.8 227,950

Zorlu Görev
2010 Komedi Müzik 6.4 151,996

Matrak Adamlar
2009 Komedi Müzik 6.4 103,313

Fi Tarihi
2009 Macera Müzik 4.9 79,025

Bay Evet
2008 Komedi Müzik 6.8 284,033

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Müzik 6.9 223,112

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Müzik 7.0 267,913

Aşkzede
2008 Komedi Müzik 7.2 226,660

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Müzik 7.5 143,604

Çok Fena
2007 Komedi Müzik 7.6 442,164

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Müzik 7.0 309,431

Ayrılık
2006 Komedi Müzik 5.8 106,411

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Müzik 7.1 328,602

Suda Yaşam
2004 Macera Müzik 7.3 148,022

Tesadüfler
2004 Komedi Müzik 6.7 58,047

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Müzik 6.1 124,322
2003 Komedi Müzik 6.3 811

Eski Dostlar
2003 Komedi Müzik 7.2 191,520

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Müzik 7.3 115,973
2002 Komedi Müzik 5.3 12,688

Zırtapoz
2001 Komedi Müzik 6.6 211,337

Sıkı Dostlar
2001 Suç Müzik 6.1 20,099

Gençlik Kural Tanımaz
2000 Komedi Müzik 5.5 8,186
2000 Dram Müzik    

Manolya
1999 Dram Müzik 8.0 249,805

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 Komedi Müzik 4.6 6,920
1999 Komedi Müzik 8.9 101,658
1999 Dram Müzik 6.3 344

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Müzik 5.8 70,405
1999 Aksiyon Sesler 4.2 7,860

20 Randevu
1998 Biyografi Müzik 5.3 1,627

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Sesler 7.1 202,139
1998 Komedi Sesler 6.6 9,810
1998 Belgesel Sesler 7.1 2,815
1998 Komedi Müzik 7.0 12,469

Kumpas
1997 Aksiyon Sesler 5.5 4,922
1997 Komedi Sesler 6.9 5,470
1997 Komedi Sesler 5.3 6,381

Yasak Aşk
1996 Komedi Sesler 5.4 9,274

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Sesler 3.2 21,411
1996 Aksiyon Sesler 5.3 20,091
1996 Komedi Sesler 7.0 5,871
1995 Komedi Sesler 5.7 4,487
1995 Aksiyon Sesler 5.1 2,002
1995 Komedi Sesler 7.3 80,008
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017