Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jonathan Karp

Jonathan Karp


Müzisyen, Sesler

Jonathan Karp, müzisyen, sesler. Kaza Kurşunu (2007), Bay Evet (2008), Nedimeler (2011), Freaks and Geeks (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Müzik 6.0 11,030

Trendeki Kız
2016 Dram Müzik 6.6 57,072

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Müzik 6.6 255,876

Süper Baba
2013 Komedi Müzik 6.4 61,908

Buraya Kadar
2013 Komedi Müzik 6.7 320,301
2012 Komedi Müzik 6.2 106,379

Kampanya
2012 Komedi Müzik 6.2 108,892

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Müzik 6.2 80,620

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Müzik 5.6 63,474

Nedimeler
2011 Komedi Müzik 6.8 224,016

Zorlu Görev
2010 Komedi Müzik 6.4 149,977

Matrak Adamlar
2009 Komedi Müzik 6.4 102,135

Fi Tarihi
2009 Macera Müzik 4.9 78,009

Bay Evet
2008 Komedi Müzik 6.8 278,509

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Müzik 6.9 218,002

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Müzik 7.0 262,244

Aşkzede
2008 Komedi Müzik 7.2 222,518

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Müzik 7.5 140,018

Çok Fena
2007 Komedi Müzik 7.6 432,447

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Müzik 7.0 304,623

Ayrılık
2006 Komedi Müzik 5.8 104,394

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Müzik 7.1 321,535

Suda Yaşam
2004 Macera Müzik 7.3 144,001

Tesadüfler
2004 Komedi Müzik 6.7 57,507

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Müzik 6.1 122,845

Eski Dostlar
2003 Komedi Müzik 7.2 189,164

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Müzik 7.3 113,295
2002 Komedi Müzik 5.3 12,518

Zırtapoz
2001 Komedi Müzik 6.6 206,887

Sıkı Dostlar
2001 Suç Müzik 6.1 19,886

Gençlik Kural Tanımaz
2000 Komedi Müzik 5.5 8,186
2000 Dram Müzik    

Manolya
1999 Dram Müzik 8.0 245,974

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 Komedi Müzik 4.6 6,920
1999 Komedi Müzik 8.9 97,506
1999 Dram Müzik 6.3 344

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Müzik 5.8 68,887
1999 Aksiyon Sesler 4.2 7,786

20 Randevu
1998 Biyografi Müzik 5.3 1,627

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Sesler 7.1 197,172
1998 Komedi Sesler 6.6 9,508
1998 Belgesel Sesler 7.1 2,815
1998 Komedi Müzik 7.0 12,469

Kumpas
1997 Aksiyon Sesler 5.5 4,922
1997 Komedi Sesler 6.9 5,356
1997 Komedi Sesler 5.3 6,381

Yasak Aşk
1996 Komedi Sesler 5.4 9,133

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Sesler 3.2 21,095
1996 Aksiyon Sesler 5.3 19,607
1996 Komedi Sesler 7.0 5,871
1995 Komedi Sesler 5.7 4,371
1995 Aksiyon Sesler 5.1 2,002
1995 Komedi Sesler 7.3 77,478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017