Giriş Kayıt
Jonathan Karp

Jonathan Karp


Müzisyen, Sesler

Jonathan Karp, müzisyen, sesler. Kaza Kurşunu (2007), Bay Evet (2008), Nedimeler (2011), Freaks and Geeks (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Müzik 5.8 34,531

Trendeki Kız
2016 Dram Müzik 6.5 108,936

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Müzik 6.6 263,730

Süper Baba
2013 Komedi Müzik 6.4 64,237

Buraya Kadar
2013 Komedi Müzik 6.6 330,722
2012 Komedi Müzik 6.2 108,839

Kampanya
2012 Komedi Müzik 6.2 111,255

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Müzik 6.2 82,403

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Müzik 5.6 64,842

Nedimeler
2011 Komedi Müzik 6.8 229,837

Zorlu Görev
2010 Komedi Müzik 6.4 152,838

Matrak Adamlar
2009 Komedi Müzik 6.3 103,743

Fi Tarihi
2009 Macera Müzik 4.9 79,565

Bay Evet
2008 Komedi Müzik 6.8 286,089

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Müzik 6.9 225,013

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Müzik 7.0 269,906

Aşkzede
2008 Komedi Müzik 7.2 228,102

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Müzik 7.5 144,812

Çok Fena
2007 Komedi Müzik 7.6 445,652

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Müzik 7.0 311,284

Ayrılık
2006 Komedi Müzik 5.8 107,316

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Müzik 7.1 331,193

Suda Yaşam
2004 Macera Müzik 7.3 149,487

Tesadüfler
2004 Komedi Müzik 6.7 58,281

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Müzik 6.1 124,861
2003 Komedi Müzik 6.3 811

Eski Dostlar
2003 Komedi Müzik 7.2 192,474

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Müzik 7.3 117,163
2002 Komedi Müzik 5.3 12,688

Zırtapoz
2001 Komedi Müzik 6.6 212,964

Sıkı Dostlar
2001 Suç Müzik 6.1 20,099

Gençlik Kural Tanımaz
2000 Komedi Müzik 5.5 8,186
2000 Dram Müzik    

Manolya
1999 Dram Müzik 8.0 251,535

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 Komedi Müzik 4.6 6,920
1999 Komedi Müzik 8.9 103,105
1999 Dram Müzik 6.3 344

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Müzik 5.8 71,040
1999 Aksiyon Sesler 4.2 7,860

20 Randevu
1998 Biyografi Müzik 5.3 1,627

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Sesler 7.1 204,186
1998 Komedi Sesler 6.6 9,810
1998 Belgesel Sesler 7.1 2,815
1998 Komedi Müzik 7.0 12,469

Kumpas
1997 Aksiyon Sesler 5.5 4,922
1997 Komedi Sesler 7.0 5,658
1997 Komedi Sesler 5.3 6,381

Yasak Aşk
1996 Komedi Sesler 5.4 9,274

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Sesler 3.2 21,550
1996 Aksiyon Sesler 5.3 20,309
1996 Komedi Sesler 7.0 5,871
1995 Komedi Sesler 5.7 4,526
1995 Aksiyon Sesler 5.1 2,002
1995 Komedi Sesler 7.3 81,022
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017