Giriş Kayıt
Jonathan Karp

Jonathan Karp


Müzisyen, Sesler

Jonathan Karp, müzisyen, sesler. Kaza Kurşunu (2007), Bay Evet (2008), Nedimeler (2011), Freaks and Geeks (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Müzik 5.8 47,018

Trendeki Kız
2016 Dram Müzik 6.5 128,346

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Müzik 6.6 272,070

Süper Baba
2013 Komedi Müzik 6.4 66,555

Buraya Kadar
2013 Komedi Müzik 6.6 341,449
2012 Komedi Müzik 6.2 111,459

Kampanya
2012 Komedi Müzik 6.1 113,746

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Müzik 6.2 84,145

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Müzik 5.6 66,220

Nedimeler
2011 Komedi Müzik 6.8 236,797

Zorlu Görev
2010 Komedi Müzik 6.4 155,865

Matrak Adamlar
2009 Komedi Müzik 6.3 105,510

Fi Tarihi
2009 Macera Müzik 4.9 81,443

Bay Evet
2008 Komedi Müzik 6.8 294,468

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Müzik 6.9 231,943

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Müzik 7.0 278,008

Aşkzede
2008 Komedi Müzik 7.2 233,854

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Müzik 7.5 149,304

Çok Fena
2007 Komedi Müzik 7.6 458,239

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Müzik 7.0 318,117

Ayrılık
2006 Komedi Müzik 5.8 110,500

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Müzik 7.1 340,858

Suda Yaşam
2004 Macera Müzik 7.3 155,087

Tesadüfler
2004 Komedi Müzik 6.7 58,570

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Müzik 6.1 127,084
2003 Komedi Müzik 6.3 811

Eski Dostlar
2003 Komedi Müzik 7.1 196,249

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Müzik 7.3 122,456
2002 Komedi Müzik 5.3 12,688

Zırtapoz
2001 Komedi Müzik 6.6 219,310

Sıkı Dostlar
2001 Suç Müzik 6.1 20,099

Gençlik Kural Tanımaz
2000 Komedi Müzik 5.5 8,539
2000 Dram Müzik    

Manolya
1999 Dram Müzik 8.0 258,215

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 Komedi Müzik 4.6 6,920
1999 Komedi Müzik 8.8 109,370
1999 Dram Müzik 6.3 344

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Müzik 5.8 73,603
1999 Aksiyon Sesler 4.2 7,860

20 Randevu
1998 Biyografi Müzik 5.3 1,627

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Sesler 7.1 211,442
1998 Komedi Sesler 6.6 10,354
1998 Belgesel Sesler 7.1 2,815
1998 Komedi Müzik 7.0 12,469

Kumpas
1997 Aksiyon Sesler 5.5 4,922
1997 Komedi Sesler 7.0 5,708
1997 Komedi Sesler 5.3 6,381

Yasak Aşk
1996 Komedi Sesler 5.4 9,274

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Sesler 3.2 21,920
1996 Aksiyon Sesler 5.3 20,892
1996 Komedi Sesler 7.0 5,871
1995 Komedi Sesler 5.8 4,649
1995 Aksiyon Sesler 5.1 2,002
1995 Komedi Sesler 7.3 84,050
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018