Giriş Kayıt
Jonathan Karp

Jonathan Karp


Müzisyen, Sesler

Jonathan Karp, müzisyen, sesler. Kaza Kurşunu (2007), Bay Evet (2008), Nedimeler (2011), Freaks and Geeks (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Müzik 5.8 48,227

Trendeki Kız
2016 Dram Müzik 6.5 131,648

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Müzik 6.6 273,925

Süper Baba
2013 Komedi Müzik 6.4 67,093

Buraya Kadar
2013 Komedi Müzik 6.6 343,621
2012 Komedi Müzik 6.2 112,139

Kampanya
2012 Komedi Müzik 6.1 114,360

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Müzik 6.2 84,599

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Müzik 5.6 66,665

Nedimeler
2011 Komedi Müzik 6.8 238,427

Zorlu Görev
2010 Komedi Müzik 6.4 156,541

Matrak Adamlar
2009 Komedi Müzik 6.3 106,080

Fi Tarihi
2009 Macera Müzik 4.9 81,830

Bay Evet
2008 Komedi Müzik 6.8 296,316

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Müzik 6.9 233,496

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Müzik 7.0 279,687

Aşkzede
2008 Komedi Müzik 7.2 236,116

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Müzik 7.5 150,267

Çok Fena
2007 Komedi Müzik 7.6 460,939

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Müzik 7.0 319,771

Ayrılık
2006 Komedi Müzik 5.8 111,167

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Müzik 7.1 343,077

Suda Yaşam
2004 Macera Müzik 7.3 156,832

Tesadüfler
2004 Komedi Müzik 6.7 58,570

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Müzik 6.1 127,641
2003 Komedi Müzik 6.3 811

Eski Dostlar
2003 Komedi Müzik 7.1 197,059

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Müzik 7.3 123,698
2002 Komedi Müzik 5.3 12,688

Zırtapoz
2001 Komedi Müzik 6.6 220,769

Sıkı Dostlar
2001 Suç Müzik 6.1 20,099

Gençlik Kural Tanımaz
2000 Komedi Müzik 5.5 8,577
2000 Dram Müzik    

Manolya
1999 Dram Müzik 8.0 259,826

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 Komedi Müzik 4.6 6,920
1999 Komedi Müzik 8.8 110,502
1999 Dram Müzik 6.3 344

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Müzik 5.8 74,168
1999 Aksiyon Sesler 4.2 7,860

20 Randevu
1998 Biyografi Müzik 5.3 1,627

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Sesler 7.1 213,156
1998 Komedi Sesler 6.6 10,453
1998 Belgesel Sesler 7.1 2,815
1998 Komedi Müzik 7.0 12,469

Kumpas
1997 Aksiyon Sesler 5.5 4,922
1997 Komedi Sesler 7.0 5,708
1997 Komedi Sesler 5.3 6,381

Yasak Aşk
1996 Komedi Sesler 5.4 9,274

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Sesler 3.2 22,057
1996 Aksiyon Sesler 5.4 21,001
1996 Komedi Sesler 7.0 5,871
1995 Komedi Sesler 5.8 4,655
1995 Aksiyon Sesler 5.1 2,002
1995 Komedi Sesler 7.3 84,660
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018