Giriş Kayıt
Jonathan Karp

Jonathan Karp


Müzisyen, Sesler

Jonathan Karp, müzisyen, sesler. Kaza Kurşunu (2007), Bay Evet (2008), Nedimeler (2011), Freaks and Geeks (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Müzik 5.8 39,357

Trendeki Kız
2016 Dram Müzik 6.5 120,974

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Müzik 6.6 268,638

Süper Baba
2013 Komedi Müzik 6.4 65,600

Buraya Kadar
2013 Komedi Müzik 6.6 337,084
2012 Komedi Müzik 6.2 110,367

Kampanya
2012 Komedi Müzik 6.1 112,666

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Müzik 6.2 83,363

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Müzik 5.6 65,669

Nedimeler
2011 Komedi Müzik 6.8 233,352

Zorlu Görev
2010 Komedi Müzik 6.4 154,528

Matrak Adamlar
2009 Komedi Müzik 6.3 104,643

Fi Tarihi
2009 Macera Müzik 4.9 80,651

Bay Evet
2008 Komedi Müzik 6.8 291,074

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Müzik 6.9 228,990

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Müzik 7.0 274,689

Aşkzede
2008 Komedi Müzik 7.2 231,406

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Müzik 7.5 147,578

Çok Fena
2007 Komedi Müzik 7.6 453,271

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Müzik 7.0 315,147

Ayrılık
2006 Komedi Müzik 5.8 108,949

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Müzik 7.1 336,524

Suda Yaşam
2004 Macera Müzik 7.3 152,674

Tesadüfler
2004 Komedi Müzik 6.7 58,570

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Müzik 6.1 126,112
2003 Komedi Müzik 6.3 811

Eski Dostlar
2003 Komedi Müzik 7.2 194,616

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Müzik 7.3 119,920
2002 Komedi Müzik 5.3 12,688

Zırtapoz
2001 Komedi Müzik 6.6 216,760

Sıkı Dostlar
2001 Suç Müzik 6.1 20,099

Gençlik Kural Tanımaz
2000 Komedi Müzik 5.5 8,470
2000 Dram Müzik    

Manolya
1999 Dram Müzik 8.0 255,144

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 Komedi Müzik 4.6 6,920
1999 Komedi Müzik 8.8 106,724
1999 Dram Müzik 6.3 344

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Müzik 5.8 72,504
1999 Aksiyon Sesler 4.2 7,860

20 Randevu
1998 Biyografi Müzik 5.3 1,627

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Sesler 7.1 208,425
1998 Komedi Sesler 6.6 9,810
1998 Belgesel Sesler 7.1 2,815
1998 Komedi Müzik 7.0 12,469

Kumpas
1997 Aksiyon Sesler 5.5 4,922
1997 Komedi Sesler 7.0 5,708
1997 Komedi Sesler 5.3 6,381

Yasak Aşk
1996 Komedi Sesler 5.4 9,274

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Sesler 3.2 21,766
1996 Aksiyon Sesler 5.3 20,680
1996 Komedi Sesler 7.0 5,871
1995 Komedi Sesler 5.8 4,610
1995 Aksiyon Sesler 5.1 2,002
1995 Komedi Sesler 7.3 82,870
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017