Giriş Kayıt
Paul Karasick

Paul Karasick


Editör, Editör

Paul Karasick, editör, editör. Ok (2012), The Flash (2014), Terminator: Sarah Connor Günlükleri (2008), Riverdale (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Editör 7.3 1,924
2016 Suç Editör 7.7 52,849
2016 Dram Editör 7.3 8,204
2014 Aksiyon Editör 8.0 246,478
2013 Dram Editör    

Ok
2012 Aksiyon Editör 7.7 354,365
2011 Aksiyon Editör 4.4 3,753
2010 Aksiyon Editör 7.0 2,813
2009 Suç Editör 8.3 58,181
2009 Dram Editör 6.5 8,275

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Editör 7.7 53,569
2007 Aksiyon Editör 8.4 4,127
2007 Komedi Editör 7.6 22,302

Doğaüstü
2005 Dram Editör 8.5 327,234
2005 Dram Editör 8.0 1,952
2002 Dram Editör 7.5 11,165
1999 Dram Editör 7.8 2,223
1999 Komedi Editör 5.3 11,527

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Editör 6.6 24,200

Baş Belası
1996 Komedi Editorial Department 6.1 134,380
1996 Dram Editör 5.5 2,356

Kopya Cinayetler
1995 Suç Editorial Department 6.6 46,702
1994 Komedi Editorial Department 6.3 21,742
1993 Macera Editorial Department    
1991 Dram Editorial Department 8.2 4,088
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,973) Hostiles (3,313) Red Sparrow (2,890) Maze Runner: The Death Cure (2,866) Wildling (2,603) 12 Strong (1,934) The Commuter (1,187) Peter Rabbit (858) A Quiet Place (673) Submergence (604)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,488) The Terror (4,993) The Flash (2,559) Legion (2,529) The Crossing (2,130) Supernatural (1,708) The Big Bang Theory (1,644) Vikings (1,617) Lucifer (1,591) Fear the Walking Dead (1,485)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018