Giriş Kayıt
Paul Karasick

Paul Karasick


Editör, Editör

Paul Karasick, editör, editör. Ok (2012), The Flash (2014), Riverdale (2016), Terminator: Sarah Connor Günlükleri (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Editör 7.5 4,360
2016 Suç Editör 7.6 58,117
2016 Dram Editör 7.3 8,334
2014 Aksiyon Editör 8.0 250,661
2013 Dram Editör    

Ok
2012 Aksiyon Editör 7.7 357,776
2011 Aksiyon Editör 4.4 3,753
2010 Aksiyon Editör 7.0 2,813
2009 Suç Editör 8.3 58,859
2009 Dram Editör 6.5 8,275

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Editör 7.7 53,771
2007 Aksiyon Editör 8.4 4,127
2007 Komedi Editör 7.6 22,349

Doğaüstü
2005 Dram Editör 8.5 331,103
2005 Dram Editör 8.0 1,952
2002 Dram Editör 7.5 11,230
1999 Dram Editör 7.8 2,223
1999 Komedi Editör 5.3 11,527

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Editör 6.6 24,200

Baş Belası
1996 Komedi Editorial Department 6.1 135,233
1996 Dram Editör 5.5 2,356

Kopya Cinayetler
1995 Suç Editorial Department 6.6 47,108
1994 Komedi Editorial Department 6.4 22,123
1993 Macera Editorial Department    
1991 Dram Editorial Department 8.2 4,088
Film Altyazıları
Rampage (15,330) Ready Player One (10,892) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,718) The Cured (1,518) Blockers (1,238) Den 12. mann (720) Set It Up (547) Black Panther (542) Journey's End (474)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,003) 12 Monkeys (2,971) Into the Badlands (2,712) La casa de papel (2,189) The 100 (1,770) Legion (1,422) Fear the Walking Dead (1,136) The Crossing (1,093) The Expanse (994) Unsolved (980)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018