Giriş Kayıt
Corey Kaplan

Corey Kaplan


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı

Corey Kaplan, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yönetmen asistanı. Gizli Dosyalar (1993), Scandal (2012), Cold Case (2003), Mistresses (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Corey H. Kaplan | Corey Hope Kaplan | Cory Kaplan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 11,049
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 7
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 7.8 57,227
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 615
2009 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.6 3,436
2003 Suç Yapım Tasarımcısı 7.6 20,376
1998 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.8 451
1998 Dram Yapım Tasarımcısı    
1997 Dram Yapım Tasarımcısı    
1997 Dram Yapım Tasarımcısı    
1996 Gizem Yapım Tasarımcısı    

Gizli Dosyalar
1993 Dram Yapım Tasarımcısı 8.7 163,022
1990 Dram Yönetmen Asistanı
Yapım Tasarımcısı
7.6 2,340
1989 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 35
1989 Komedi Sanat Yönetmeni 4.7 300
1988 Komedi Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
5.0 1,928
1988 Korku Sanat Yönetmeni 4.4 470

Tayfun
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 633
1987 Gerilim Sanat Yönetmeni 5.6 51
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 482
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.6 7,004
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017