Giriş Kayıt
Alexis Kanner

Alexis Kanner (61)


Oyuncu

Alexis Kanner, 02 Mayıs 1942 Bagneres du Luchon, Fransa doğumlu oyuncu. The Ernie Game (1967) yapımıyla biliniyor.13 Aralık 2003 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1942
Ölüm Tarihi: 13 Aralık 2003
Doğum Yeri: Bagneres du Luchon, Fransa
Diğer Bir İsmi: Henry Leroy | Henry Lucas
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 46 Gizem Oyuncu 2.4 503
1970 28 Dram Oyuncu 7.6 390

Son Kurşun: Korkunç Plan
1969 27 Gerilim Oyuncu 5.3 450
1967 25 Dram Oyuncu 6.6 27
1967 Aksiyon Oyuncu 8.6 9,865
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017