Giriş Kayıt
Fay Kanin

Fay Kanin (95)


Senarist, Oyuncu

Fay Mitchell, 09 Mayıs 1917 New York City, New York, ABD doğumlu senarist, oyuncu. Aşk Hocası (1958) yapımıyla biliniyor.27 Mart 2013 tarihinde (95 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Fay Mitchell
Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1917
Ölüm Tarihi: 27 Mart 2013
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Fay
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Oyuncu    

Zengin Ve Meşhur
1981 64 Dram Oyuncu 5.9 1,231
1964 47 Dram Senarist 6.3 1,542

Aşk Hocası
1958 41 Komedi Senarist 7.2 3,059

Rapsodi
1954 37 Dram Senarist 6.3 678
1952 35 Komedi Senarist 6.9 102
1951 34 Komedi Senarist 5.2 460

Çifte Hayat
1947 30 Suç Oyuncu 7.1 2,122
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,292) Rogue One (5,388) Split (4,008) Assassin's Creed (2,907) Hidden Figures (2,412) Brimstone (2,346) Paterson (2,264) The Institute (1,587) The Great Wall (1,343) Patriots Day (1,266)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,234) Legion (7,640) Arrow (4,454) Legends of Tomorrow (2,341) Into the Badlands (2,141) The Expanse (2,040) Vikings (1,895) The Blacklist (1,856) Black Sails (1,695) 24: Legacy (1,633)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017