Giriş Kayıt
Michael Kanev

Michael Kanev


Oyuncu

Michael Kanev, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Oyuncu 6.5 104

Derek'le Yaşam
2005 Komedi Oyuncu 7.6 4,039
2004 Aile Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 7.6 5,013
2002 Suç Oyuncu    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,296) John Wick: Chapter 2 (8,155) Doctor Strange (4,556) Allied (3,968) Moana (2,712) Forushande (2,486) Split (2,353) Arrival (2,352) Lion (1,978) Hacksaw Ridge (1,623)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,094) The Flash (4,201) Vikings (3,658) Supernatural (2,980) Blindspot (2,498) Suits (2,281) Sherlock (2,151) The Big Bang Theory (1,776) The Expanse (1,591) The Vampire Diaries (1,476)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017