Giriş Kayıt
Michael Kanev

Michael Kanev


Oyuncu

Michael Kanev, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Oyuncu 6.5 104

Derek'le Yaşam
2005 Komedi Oyuncu 7.6 4,083
2004 Aile Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 7.6 5,013
2002 Suç Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (12,489) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,186) Rogue One (3,948) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,971) Hidden Figures (2,962) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,151)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,049) The 100 (3,697) Legion (3,151) Into the Badlands (2,841) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,020) Vikings (1,837) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,744)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017