Giriş Kayıt
Mika Kanai

Mika Kanai (53)


Oyuncu

Mika Kanai, 18 Mart 1964 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. "Poketto monsutâ" (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mart 1964
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Balık
Boyu: 1.54 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 52 Animasyon Oyuncu 6.2 209
2012 48 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 6.1 101
2009 Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 8.3 968
2007 43 Animasyon Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 8.5 51,244
2006 Animasyon Oyuncu 8.7 31,163
2006 Animasyon Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 2,879
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 47
2005 41 Komedi Oyuncu 6.3 317
2003 Aksiyon Oyuncu 8.1 5,555

Pokemon: Advanced Generation
2002 Oyuncu 7.2 20
2002 Macera Oyuncu 7.3 1,899
2002 38 Animasyon Oyuncu 6.6 375
2001 37 Animasyon Oyuncu    
2000 36 Animasyon Oyuncu    
2000 36 Animasyon Oyuncu 7.8 23,273
1997 Animasyon Oyuncu 7.5 25,172
1997 Animasyon Oyuncu 7.5 212
1996 Animasyon Oyuncu 7.6 152
1995 Animasyon Oyuncu 7.7 1,067
1995 31 Animasyon Oyuncu    
1992 28 Kısa Metraj Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017