Giriş Kayıt
Spyros Kalogirou

Spyros Kalogirou (86)


Oyuncu

Spyros Kalogirou, 03 Kasım 1922 Athens, Yunanistan doğumlu oyuncu. Tzimis o Tigris (1966) yapımıyla biliniyor.27 Haziran 2009 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Kasım 1922
Ölüm Tarihi: 27 Haziran 2009
Doğum Yeri: Athens, Yunanistan
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 79 Komedi Oyuncu 5.3 654
1997 Komedi Oyuncu 7.1 508
1970 48 Savaş Oyuncu 5.6 586
1969 47 Komedi Oyuncu 5.9 191
1967 45 Dram Oyuncu 5.9 145
1967 45 Macera Oyuncu 7.5 114
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017