Giriş Kayıt
Saul Kahan

Saul Kahan (65)


Oyuncu

Saul Kahan, 23 Ocak 1938 doğumlu oyuncu. Animal House (1978), Ayrılan Yollar (1979), Patty Hearst (1988), Bıçak Sırtı (1982) gibi yapımlarla biliniyor.30 Ekim 2003 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1938
Ölüm Tarihi: 30 Ekim 2003
Diğer Bir İsmi: Saul Kahn
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 57 Komedi Çeşitli 5.8 31,918
1994 56 Komedi Çeşitli 6.2 10,579

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 55 Macera Çeşitli 6.7 95,864
1992 54 Komedi Çeşitli 6.5 17,807
1991 53 Komedi Çeşitli 5.8 7,586
1988 50 Biyografi Çeşitli 6.2 1,004

Uzay Topları
1987 49 Macera Çeşitli 7.1 143,796

Üç kabadayi
1986 48 Macera Çeşitli 6.4 56,198

İpucu
1985 47 Komedi Çeşitli 7.3 60,833
1985 47 Komedi Çeşitli 7.1 5,264

Gece Yarısı
1985 47 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.5 7,914
1984 46 Komedi Çeşitli 3.5 511

Bıçak Sırtı
1982 44 Bilim-Kurgu Çeşitli 8.2 494,699

Cazcı Kardeşler
1980 42 Aksiyon Çeşitli 7.9 150,162

Ayrılan Yollar
1979 41 Dram Çeşitli 7.0 5,755

1941: Çılgın Dünya
1979 41 Aksiyon Çeşitli 5.9 26,304
1979 41 Macera Çeşitli 7.6 26,581
1978 40 Komedi Çeşitli 7.6 94,572
1978 40 Komedi Çeşitli 5.1 1,655
1977 39 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.5 14,122

Onuncu Kurban
1965 27 Aksiyon Çeşitli 6.8 2,385
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017