Giriş Kayıt
Saul Kahan

Saul Kahan (65)


Oyuncu

Saul Kahan, 23 Ocak 1938 doğumlu oyuncu. Animal House (1978), Ayrılan Yollar (1979), Patty Hearst (1988), Bıçak Sırtı (1982) gibi yapımlarla biliniyor.30 Ekim 2003 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1938
Ölüm Tarihi: 30 Ekim 2003
Diğer Bir İsmi: Saul Kahn
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 57 Komedi Çeşitli 5.8 32,855
1994 56 Komedi Çeşitli 6.2 10,579

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 55 Macera Çeşitli 6.7 99,869
1992 54 Komedi Çeşitli 6.5 17,807
1992 54 Komedi Çeşitli 5.8 851
1991 53 Komedi Çeşitli 5.8 7,586
1988 50 Biyografi Çeşitli 6.2 1,004

Uzay Topları
1987 49 Macera Çeşitli 7.1 149,126

Üç kabadayi
1986 48 Macera Çeşitli 6.4 58,326

İpucu
1985 47 Komedi Çeşitli 7.3 63,816
1985 47 Komedi Çeşitli 7.1 5,707

Gece Yarısı
1985 47 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.5 8,562
1984 46 Komedi Çeşitli 3.5 511

Bıçak Sırtı
1982 44 Bilim-Kurgu Çeşitli 8.2 559,719

Cazcı Kardeşler
1980 42 Aksiyon Çeşitli 7.9 156,085

Ayrılan Yollar
1979 41 Dram Çeşitli 7.0 5,892

1941: Çılgın Dünya
1979 41 Aksiyon Çeşitli 5.9 27,325
1979 41 Macera Çeşitli 7.6 26,868
1978 40 Komedi Çeşitli 7.6 97,488
1978 40 Komedi Çeşitli 5.1 1,655
1977 39 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.5 14,441

Onuncu Kurban
1965 27 Aksiyon Çeşitli 6.8 2,385
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (6,112) Blade Runner 2049 (4,041) Last Flag Flying (3,795) Jigsaw (3,697) The Man from Earth: Holocene (3,630) Geostorm (3,465) Dunkirk (1,343) The Open House (1,285) The Foreigner (1,088) It (1,072)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,691) Black Mirror (6,371) Supernatural (4,420) The Big Bang Theory (3,978) Shameless (3,596) The Flash (3,531) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,478) The Blacklist (2,249) Knightfall (1,925) The X Files (1,868)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018