Giriş Kayıt
Antone Pagan

Antone Pagan


Oyuncu, Sanat Bölümü

Antone Pagan, oyuncu, sanat bölümü. Orada ve Burada (2009), (1987) İlk Aşk İlk Dans (1987), (1981) Stripes (1981), (1982) New York Karın Deşeni (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anthon Kagan | Antone Pagán
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 68,974

30 Darbe
2012 Komedi Oyuncu 4.1 764
2011 Korku Oyuncu    

Orada ve Burada
2009 Komedi Oyuncu 6.4 891
2007 Aksiyon Oyuncu 4.6 357

Şöhret
2006 Biyografi Oyuncu 5.4 4,130

Mulberry Sokağı
2006 Korku Oyuncu    

Gladyatör
2000 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,040,763

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Oyuncu 6.8 54,620
1998 Dram Oyuncu 4.9 2,151
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,021

İlk Aşk İlk Dans
1987 Dram Oyuncu 6.9 149,059

New York Karın Deşeni
1982 Korku Oyuncu 6.4 6,752
1981 Komedi Oyuncu 6.9 50,840

Savaşçılar
1979 Aksiyon Oyuncu 7.7 75,480
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,384) Rogue One (4,988) Split (3,567) Assassin's Creed (2,613) Brimstone (2,210) Paterson (1,900) Hidden Figures (1,804) The Institute (1,558) The Great Wall (1,247) Passengers (1,124)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,943) Legion (7,109) Arrow (3,874) Legends of Tomorrow (2,204) Into the Badlands (2,098) The Blacklist (1,737) Vikings (1,659) Black Sails (1,601) The Expanse (1,568) 24: Legacy (1,510)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017