Giriş Kayıt
Antone Pagan

Antone Pagan


Oyuncu, Sanat Bölümü

Antone Pagan, oyuncu, sanat bölümü. Orada ve Burada (2009), (1987) İlk Aşk İlk Dans (1987), (1981) Stripes (1981), (1982) New York Karın Deşeni (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anthon Kagan | Antone Pagán
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 69,364

30 Darbe
2012 Komedi Oyuncu 4.1 764
2011 Korku Oyuncu    

Orada ve Burada
2009 Komedi Oyuncu 6.4 891
2007 Aksiyon Oyuncu 4.6 357

Şöhret
2006 Biyografi Oyuncu 5.4 4,130

Mulberry Sokağı
2006 Korku Oyuncu    

Gladyatör
2000 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,048,000

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Oyuncu 6.8 54,822
1998 Dram Oyuncu 4.9 2,151
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,150

İlk Aşk İlk Dans
1987 Dram Oyuncu 6.9 150,122

New York Karın Deşeni
1982 Korku Oyuncu 6.4 6,752
1981 Komedi Oyuncu 6.9 51,211

Savaşçılar
1979 Aksiyon Oyuncu 7.7 75,893
Film Altyazıları
Gold (2,772) Personal Shopper (2,005) Get Out (1,772) Silence (1,724) Logan (1,643) The Age of Shadows (1,093) Split (1,055) La La Land (1,035) The Fate of the Furious (1,021) Rings (929)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,656) The Flash (5,739) Into the Badlands (3,414) Gotham (2,652) Fargo (2,050) The Blacklist (1,955) Game of Thrones (1,668) Vikings (1,567) The Last Kingdom (1,516) Billions (1,405)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017