Giriş Kayıt
Antone Pagan

Antone Pagan


Oyuncu, Sanat Bölümü

Antone Pagan, oyuncu, sanat bölümü. Orada ve Burada (2009), (1987) İlk Aşk İlk Dans (1987), (1981) Stripes (1981), (1982) New York Karın Deşeni (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anthon Kagan | Antone Pagán
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 71,757

30 Darbe
2012 Komedi Oyuncu 4.1 764
2011 Korku Oyuncu    

Orada ve Burada
2009 Komedi Oyuncu 6.4 891
2007 Aksiyon Oyuncu 4.6 357

Şöhret
2006 Biyografi Oyuncu 5.4 4,130

Mulberry Sokağı
2006 Korku Oyuncu    

Gladyatör
2000 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,091,808

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Oyuncu 6.8 56,051
1998 Dram Oyuncu 4.9 2,151
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,954

İlk Aşk İlk Dans
1987 Dram Oyuncu 6.9 157,538

New York Karın Deşeni
1982 Korku Oyuncu 6.4 6,752
1981 Komedi Oyuncu 6.9 53,266
1980 Dram Oyuncu 6.8 1,045

Savaşçılar
1979 Aksiyon Oyuncu 7.7 78,334

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.3 569,318
Film Altyazıları
The Foreigner (7,552) The Mountain Between Us (5,264) Flatliners (4,952) Stronger (3,476) Beyond Skyline (3,345) Dunkirk (3,269) American Made (2,207) Kingsman: The Golden Circle (1,977) It (1,687) Victoria & Abdul (1,484)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017