Giriş Kayıt
Jeff Kaake

Jeff Kaake (58)


Oyuncu

Jeff Kaake, 10 Ocak 1959 doğumlu oyuncu. Etki Altında (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ocak 1959
Diğer Bir İsmi: Jeffrey Kaake
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 56 Aksiyon Oyuncu    
1999 Suç Oyuncu    

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 8,667
1990 31 Western Oyuncu 4.5 99

Etki Altında
1990 31 Suç Oyuncu 6.2 5,652

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.2 4,667

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,581
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,582) Legion (9,084) Arrow (6,501) The 100 (5,906) The Flash (5,709) Black Sails (4,043) The Big Bang Theory (3,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,498) The Expanse (3,229)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017