Giriş Kayıt
Jeff Kaake

Jeff Kaake (58)


Oyuncu

Jeff Kaake, 10 Ocak 1959 doğumlu oyuncu. Etki Altında (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ocak 1959
Diğer Bir İsmi: Jeffrey Kaake
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 56 Aksiyon Oyuncu    
1999 Suç Oyuncu    

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 8,711
1990 31 Western Oyuncu 4.5 99

Etki Altında
1990 31 Suç Oyuncu 6.2 5,845

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.2 4,698

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,607
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,044) Rogue One (4,836) Split (3,481) Assassin's Creed (2,481) Brimstone (2,154) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,600) The Institute (1,548) The Great Wall (1,207) Passengers (1,082)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,842) Legion (6,949) Arrow (3,722) Legends of Tomorrow (2,164) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,667) Vikings (1,594) Black Sails (1,542) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,417)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017