Giriş Kayıt
Julie Jézéquel

Julie Jézéquel (53)


Oyuncu, Senarist

Julie Jézéquel, 26 Mart 1964 Boulogne-Billancourt, Fransa doğumlu oyuncu, senarist. Mariés... ou presque (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Mart 1964
Doğum Yeri: Boulogne-Billancourt, Fransa
Diğer Bir İsmi: Julie Jezequel | Julie Jézequel
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Suç Senarist
Oyuncu
   
1993 29 Biyografi Oyuncu 7.1 98
1991 27 Komedi Oyuncu 6.8 41
1987 23 Komedi Oyuncu 7.3 742
1985 21 Suç Oyuncu 6.4 330
1979 15 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,424
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017