Giriş Kayıt
Tove Jystrup

Tove Jystrup


Editör, Yapım Yöneticisi, Görsel Efekt

Tove Jystrup, editör, yapım yöneticisi, görsel efekt. Pusher (1996), Kralın Oyunu (2004), Nordkraft (2005), Sanık (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aching Hearts
2009 Dram Editorial Department 6.6 648
2007 Komedi Editorial Department 5.6 569

Oda 205
2007 Korku Yapım Yöneticisi 4.5 1,205
2006 Dram Editorial Department 6.6 666

Sabun Köpüğü
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 1,660

Karanlık
2005 Dram Editorial Department 6.8 2,100
2005 Gerilim Editorial Department 5.4 273

Çinli
2005 Dram Editorial Department 7.1 1,376
2005 Suç Editorial Department 6.9 2,221

Sanık
2005 Dram Editorial Department 7.1 1,646

Babylon Disease
2004 Dram Yapım Yöneticisi 4.6 577

Kralın Oyunu
2004 Gerilim Editorial Department 7.4 3,691
2004 Dram Editorial Department 6.8 632
2004 Dram Editorial Department 5.2 134

Yeniden Sev Beni
2003 Dram Editorial Department 7.4 6,219
2003 Dram Editorial Department 5.7 435
2003 Aksiyon Editorial Department 6.4 2,589

Aşka Dair Her Şey
2003 Dram Yapım Yöneticisi
Görsel Efekt
5.5 7,206
2003 Komedi Editorial Department 5.9 815
2003 Komedi Editorial Department 6.3 588

Midsummer
2003 Dram Editorial Department 5.8 2,013

Bir Aşk Hikayesi
2001 Dram Editorial Department 6.9 826
2001 Komedi Editorial Department 5.6 562
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 1,638
2000 Aile Editorial Department 6.1 436

Bank
2000 Dram Editorial Department 7.6 3,239
2000 Komedi Editorial Department 6.7 1,326
2000 Suç Çeşitli    
1999 Komedi Editorial Department 6.9 3,224
1997 Belgesel 6.2 314
1997 Gerilim Editorial Department 4.2 353
1997 Aksiyon Editorial Department 5.4 195

Dalgaları Aşmak
1996 Dram Yapım Yöneticisi 7.9 54,309
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 890
1996 Suç Editorial Department 7.4 29,810
1996 Yapım Yöneticisi 6.0 307
1996 Aile Editorial Department 6.8 86
1995 Dram Editorial Department 6.1 79
1995 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 202
1995 Dram Çeşitli 6.2 492
1995 Editorial Department 4.5 42

Krallık
1994 Komedi Yapım Yöneticisi 8.5 13,093
Film Altyazıları
Rampage (12,395) Ready Player One (9,095) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,935) The Cured (1,934) Set It Up (988) Den 12. mann (883) Blockers (836) Journey's End (788) Black Panther (657)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,936) 12 Monkeys (3,028) La casa de papel (2,545) Into the Badlands (2,451) Legion (1,626) Fear the Walking Dead (1,423) The Expanse (1,272) Vikings (956) The Crossing (951) Colony (885)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018