Giriş Kayıt
Mike Justus

Mike Justus


Dublör, Oyuncu

Mike Justus, dublör, oyuncu. Onaltıncı Raund (1999), Zor Karar (2008), Park (2006), Kan Dökülecek (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Justilis | Michael Justus
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Dublör 6.6 539,070
2015 Komedi Dublör 4.8 35,309

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 252,134

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Dublör 6.3 148,438

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 618,247

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör 7.2 642,587

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 219,451

Jack ve Jill
2011 Komedi Dublör 3.3 67,778

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 335,083
2011 Aksiyon Dublör 6.1 212,992

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Dublör 6.9 103,019

Felekten bir Gece
2009 Komedi Dublör 7.7 643,451

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 353,281

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Dublör 5.7 48,851

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Dublör 4.9 4,111

Zor Karar
2008 Aksiyon Dublör 5.4 51,661

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Dublör 5.5 171,462

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 373,678

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 802,353

Kan Dökülecek
2007 Dram Dublör 8.1 439,609

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Dublör 7.2 361,125

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Dublör 6.2 436,369

İleri
2007 Aksiyon Dublör 6.2 135,727

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Dublör 5.5 34,335

Bilinmeyen
2006 Suç Dublör 6.5 26,077

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Dublör 6.7 128,645
2006 Komedi Oyuncu 2.1 5,740

Tetikçi
2006 Aksiyon Dublör 7.0 214,709

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Dublör 4.4 15,042
2006 Komedi Dublör 5.9 1,077

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Dublör 6.2 79,631
2005 Aksiyon Dublör 4.1 4,902

Günah Şehri
2005 Suç Dublör 8.0 701,599

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 396,320

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Dublör 7.1 47,851
2005 Dram Dublör 7.0 264,092

Ekip 49
2004 Aksiyon Dublör 6.5 51,242
2004 Aksiyon Dublör 4.5 36,384
2004 Aksiyon Dublör 6.1 220,083
2003 Dram Dublör 7.3 234

Kuraldışı
2003 Suç Dublör 6.5 54,301

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Dublör 5.3 33,271

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Dublör 6.3 336,936

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Dublör 4.9 109,222

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Dublör 5.8 37,868

Eski Dostlar
2003 Komedi Dublör 7.1 198,383

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Dublör 6.4 65,005

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.9 160,641

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 55,628

Salton Denizi
2002 Suç Dublör 7.2 27,566

Yakın Tehdit
2001 Suç Dublör 5.5 22,702

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 99,874

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Dublör 6.7 307,001

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Dublör 6.5 165,325

Evrim
2001 Komedi Dublör 6.1 109,737
2001 Aksiyon Dublör 6.1 282,717

Trafik
2000 Suç Dublör 7.6 181,655

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Dublör 6.1 36,780

Küçük Nicky
2000 Komedi Dublör 5.3 88,198

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 237,977

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Dublör 6.5 52,642

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Dublör 7.6 83,223

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Dublör 6.1 3,691

Titanik
1997 Dram Dublör 7.8 900,749

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Oyuncu 6.6 24,200

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Dublör 5.4 64,783

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 35,010

Şeref Bağı
1993 Suç Dublör 8.0 25,688

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Dublör 8.5 858,242
1991 Aksiyon Dublör 4.3 8,016
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018