Giriş Kayıt
Mike Justus

Mike Justus


Dublör, Oyuncu

Mike Justus, dublör, oyuncu. Onaltıncı Raund (1999), Zor Karar (2008), Park (2006), Kan Dökülecek (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Justilis | Michael Justus
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Dublör 6.6 491,595
2015 Komedi Dublör 4.8 32,083

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 241,263

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Dublör 6.3 141,461

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 587,341

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör 7.2 601,000

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 212,580

Jack ve Jill
2011 Komedi Dublör 3.4 64,622

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 322,750
2011 Aksiyon Dublör 6.1 206,910

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Dublör 6.9 99,648

Felekten bir Gece
2009 Komedi Dublör 7.8 619,103

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 341,522

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Dublör 5.7 46,396

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Dublör 4.9 3,948

Zor Karar
2008 Aksiyon Dublör 5.4 48,642

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Dublör 5.5 165,134

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 356,150

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 750,539

Kan Dökülecek
2007 Dram Dublör 8.1 408,605

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Dublör 7.2 350,742

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Dublör 6.2 414,332
2007 Aksiyon Dublör 6.2 131,189

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Dublör 5.5 33,582

Bilinmeyen
2006 Suç Dublör 6.5 26,077

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Dublör 6.7 125,351
2006 Komedi Oyuncu    

Tetikçi
2006 Aksiyon Dublör 7.0 207,252

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Dublör 4.4 15,042
2006 Komedi Dublör 5.9 1,077

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Dublör 6.1 73,609
2005 Aksiyon Dublör 4.1 4,902

Günah Şehri
2005 Suç Dublör 8.0 687,975

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 376,149

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Dublör 7.1 46,173
2005 Dram Dublör 6.9 251,980

Ekip 49
2004 Aksiyon Dublör 6.5 49,260
2004 Aksiyon Dublör 4.4 34,888
2004 Aksiyon Dublör 6.0 210,002
2004 Dram Dublör    

Kuraldışı
2003 Suç Dublör 6.5 52,412

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Dublör 5.3 31,980

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Dublör 6.3 323,940

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Dublör 4.8 105,416

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Dublör 5.8 36,418

Eski Dostlar
2003 Komedi Dublör 7.2 193,088

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Dublör 6.4 62,122

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 155,066

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881

Salton Denizi
2002 Suç Dublör 7.2 26,908

Yakın Tehdit
2001 Suç Dublör 5.5 22,109

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 97,210

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Dublör 6.7 293,877

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Dublör 6.5 161,339

Evrim
2001 Komedi Dublör 6.1 106,275
2001 Aksiyon Dublör 6.1 270,705

Trafik
2000 Suç Dublör 7.6 176,924

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Dublör 6.1 35,963

Küçük Nicky
2000 Komedi Dublör 5.3 85,032

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 229,610

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Dublör 6.5 50,689

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Dublör 7.6 80,620

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Dublör 6.1 3,691

Titanik
1997 Dram Dublör 7.7 856,373
1997 Aksiyon Dublör 5.4 62,023

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Oyuncu 6.6 24,200

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 33,870

Şeref Bağı
1993 Suç Dublör 8.0 24,512

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Dublör 8.5 806,581
1991 Aksiyon Dublör 4.3 7,657
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017