Giriş Kayıt
Mike Justus

Mike Justus


Dublör, Oyuncu

Mike Justus, dublör, oyuncu. Onaltıncı Raund (1999), Zor Karar (2008), Park (2006), Kan Dökülecek (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Justilis | Michael Justus
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Dublör 6.6 509,102
2015 Komedi Dublör 4.8 32,990

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 245,109

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Dublör 6.3 143,597

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 598,639

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör 7.2 611,307

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 214,678

Jack ve Jill
2011 Komedi Dublör 3.4 65,524

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 326,760
2011 Aksiyon Dublör 6.1 209,004

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Dublör 6.9 100,688

Felekten bir Gece
2009 Komedi Dublör 7.7 627,235

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 345,672

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Dublör 5.7 47,111

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Dublör 4.9 4,038

Zor Karar
2008 Aksiyon Dublör 5.4 48,642

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Dublör 5.5 167,268

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 361,490

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 763,008

Kan Dökülecek
2007 Dram Dublör 8.1 417,097

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Dublör 7.2 354,062

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Dublör 6.2 420,282
2007 Aksiyon Dublör 6.2 132,673

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Dublör 5.5 33,796

Bilinmeyen
2006 Suç Dublör 6.5 26,077

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Dublör 6.7 126,354
2006 Komedi Oyuncu    

Tetikçi
2006 Aksiyon Dublör 7.0 209,796

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Dublör 4.4 15,042
2006 Komedi Dublör 5.9 1,077

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Dublör 6.1 75,000
2005 Aksiyon Dublör 4.1 4,902

Günah Şehri
2005 Suç Dublör 8.0 692,410

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 382,821

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Dublör 7.1 46,724
2005 Dram Dublör 6.9 256,028

Ekip 49
2004 Aksiyon Dublör 6.5 50,517
2004 Aksiyon Dublör 4.4 35,354
2004 Aksiyon Dublör 6.0 213,370
2003 Dram Dublör 7.3 234

Kuraldışı
2003 Suç Dublör 6.5 53,115

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Dublör 5.3 32,583

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Dublör 6.3 328,236

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Dublör 4.8 106,568

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Dublör 5.8 37,096

Eski Dostlar
2003 Komedi Dublör 7.2 194,713

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Dublör 6.4 63,041

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 157,084

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881

Salton Denizi
2002 Suç Dublör 7.2 27,566

Yakın Tehdit
2001 Suç Dublör 5.5 22,111

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 98,124

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Dublör 6.7 298,075

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Dublör 6.5 162,499

Evrim
2001 Komedi Dublör 6.1 107,220
2001 Aksiyon Dublör 6.1 274,442

Trafik
2000 Suç Dublör 7.6 178,361

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Dublör 6.1 36,162

Küçük Nicky
2000 Komedi Dublör 5.3 86,016

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 232,252

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Dublör 6.5 51,337

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Dublör 7.6 81,588

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Dublör 6.1 3,691

Titanik
1997 Dram Dublör 7.8 870,158

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Oyuncu 6.6 24,200

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Dublör 5.4 62,916

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 33,870

Şeref Bağı
1993 Suç Dublör 8.0 24,862

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Dublör 8.5 821,614
1991 Aksiyon Dublör 4.3 8,016
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017