Giriş Kayıt
Mike Justus

Mike Justus


Dublör, Oyuncu

Mike Justus, dublör, oyuncu. Onaltıncı Raund (1999), Zor Karar (2008), Park (2006), Kan Dökülecek (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Justilis | Michael Justus
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Dublör 6.6 498,873
2015 Komedi Dublör 4.8 32,617

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Dublör 6.2 243,388

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Dublör 6.3 142,691

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 591,674

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör 7.2 606,414

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 213,820

Jack ve Jill
2011 Komedi Dublör 3.4 65,144

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Dublör 6.7 325,086
2011 Aksiyon Dublör 6.1 208,089

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Dublör 6.9 100,254

Felekten bir Gece
2009 Komedi Dublör 7.8 623,876

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 344,035

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Dublör 5.7 46,834

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Dublör 4.9 3,993

Zor Karar
2008 Aksiyon Dublör 5.4 48,642

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Dublör 5.5 166,335

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 359,320

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 757,247

Kan Dökülecek
2007 Dram Dublör 8.1 413,512

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Dublör 7.2 352,705

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Dublör 6.2 417,555
2007 Aksiyon Dublör 6.2 132,007

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Dublör 5.5 33,699

Bilinmeyen
2006 Suç Dublör 6.5 26,077

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Dublör 6.7 126,021
2006 Komedi Oyuncu    

Tetikçi
2006 Aksiyon Dublör 7.0 208,662

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Dublör 4.4 15,042
2006 Komedi Dublör 5.9 1,077

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Dublör 6.1 74,417
2005 Aksiyon Dublör 4.1 4,902

Günah Şehri
2005 Suç Dublör 8.0 690,560

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 379,909

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Dublör 7.1 46,489
2005 Dram Dublör 6.9 254,218

Ekip 49
2004 Aksiyon Dublör 6.5 50,350
2004 Aksiyon Dublör 4.4 35,139
2004 Aksiyon Dublör 6.0 211,910
2004 Dram Dublör    

Kuraldışı
2003 Suç Dublör 6.5 52,833

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Dublör 5.3 32,583

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Dublör 6.3 326,573

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Dublör 4.8 106,109

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Dublör 5.8 36,927

Eski Dostlar
2003 Komedi Dublör 7.2 194,069

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Dublör 6.4 62,632

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 156,270

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881

Salton Denizi
2002 Suç Dublör 7.2 27,566

Yakın Tehdit
2001 Suç Dublör 5.5 22,111

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 97,704

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Dublör 6.7 296,258

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Dublör 6.5 162,014

Evrim
2001 Komedi Dublör 6.1 106,851
2001 Aksiyon Dublör 6.1 272,632

Trafik
2000 Suç Dublör 7.6 177,766

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Dublör 6.1 36,162

Küçük Nicky
2000 Komedi Dublör 5.3 85,623

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 231,107

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Dublör 6.5 51,052

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Dublör 7.6 81,165

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Dublör 6.1 3,691

Titanik
1997 Dram Dublör 7.8 864,263
1997 Aksiyon Dublör 5.4 62,558

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Oyuncu 6.6 24,200

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 33,870

Şeref Bağı
1993 Suç Dublör 8.0 24,721

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Dublör 8.5 815,583
1991 Aksiyon Dublör 4.3 8,016
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017