Giriş Kayıt
Marija Miletic Dail

Marija Miletic Dail (73)


Animasyon, Yönetmen, Yapımcı, Sanat Bölümü

Marija Miletic Dail, 06 Eylül 1943 doğumlu animasyon, yönetmen, yapımcı, sanat bölümü. He-Man and the Masters of the Universe (1983) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Eylül 1943
Diğer Bir İsmi: Maria Dail | Marija M. Dail | Marija Dail | Marija
Takma İsmi: Mimi
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 57 Animasyon Animasyon    
1999 56 Animasyon Yönetmen 6.0 216
1998 Animasyon Yapımcı
Yönetmen
5.9 311
1997 Animasyon Sanat Bölümü    
1995 Animasyon Yönetmen    
1989 46 Animasyon Animasyon    
1983 Animasyon Animasyon 7.5 12,897
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017