Giriş Kayıt
Harry W. Junkin

Harry W. Junkin (62)


Senarist

Harry W. Junkin, 05 Ocak 1916 Kanada doğumlu senarist. The Saint (1962) yapımıyla biliniyor.01 Nisan 1978 tarihinde (62 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Ocak 1916
Ölüm Tarihi: 01 Nisan 1978
Doğum Yeri: Kanada
Diğer Bir İsmi: Harry Junkin
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Saint'in Dönüşü
1969 53 Aksiyon Senarist 6.2 70
1962 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.5 3,050
1960 Dram Senarist    
1959 Komedi Senarist    
1957 41 Dram Senarist 6.6 255
Film Altyazıları
Kidnap (4,465) T2 Trainspotting (4,025) Beauty and the Beast (3,033) Contratiempo (1,599) The Fate of the Furious (1,546) Redivider (1,346) Dangal (1,214) The Boss Baby (1,097) The Great Wall (1,003) Get Out (866)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,883) Better Call Saul (6,143) American Gods (6,141) Lucifer (4,405) Twin Peaks (4,353) Into the Badlands (3,741) Supernatural (3,452) Gotham (3,169) 12 Monkeys (2,740) Fargo (2,626)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017