Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Gil Junger

Gil Junger (62)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Gil Junger, 07 Kasım 1954 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu. Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (1999), If Only (2004), Jim'e Göre (2001), Greek (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Kasım 1954
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Gilbert R. Junger | Gilbert Junger
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 61 Aile Yönetmen 5.0 735
2015 61 Komedi Yönetmen 7.6 51
2014 Komedi Yönetmen 4.0 806
2014 60 Komedi Senarist
Yönetmen
7.3 11
2013 59 Aksiyon Yönetmen 5.1 332
2013 Komedi Yönetmen 7.9 17,671

Genç Ruh
2011 57 Komedi Yönetmen 5.7 5,276
2010 Komedi Yönetmen 7.9 1,655
2010 56 Komedi Yönetmen 5.7 2,722

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 56 Komedi Yönetmen    

Cleveland Ateşi
2010 Komedi Yönetmen 7.2 10,328

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2009 Komedi Yönetmen
Çeşitli
7.5 4,917
2009 55 Komedi Yönetmen    
2009 Komedi Yönetmen 6.1 151

Gs: Get Bruce And Lloyd
2008 54 Aksiyon Yönetmen 5.0 3,909
2007 Komedi Yönetmen 7.3 410
2007 Komedi Yönetmen 7.6 21,778
2004 50 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.2 27,008
2003 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.5 4,084

Kara Şövalye
2001 47 Macera Yönetmen
Çeşitli
4.8 31,331

Jim'e Göre
2001 Komedi Yönetmen 6.4 29,630

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 45 Komedi Yönetmen
Oyuncu
7.2 231,165
1999 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.5 890
1998 Komedi Yönetmen 7.4 13,715
1997 Komedi Yönetmen 6.3 24,073
1997 Komedi Yönetmen    
1994 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.3 3,936
1990 Komedi Yönetmen 5.9 5,161

Altın Kızlar
1985 Komedi Çeşitli 7.8 22,840
1977 Komedi Editorial Department
Çeşitli
8.2 4,553
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017