Giriş Kayıt
Gil Junger

Gil Junger (63)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Gil Junger, 07 Kasım 1954 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist. Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (1999), If Only (2004), Jim'e Göre (2001), Greek (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Kasım 1954
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Gilbert R. Junger | Gilbert Junger
Burcu: Akrep
2.0 (1 Oy)
  • Currently 40/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 61 Aile Yönetmen 5.0 735
2015 61 Komedi Yönetmen 7.6 51
2014 Komedi Yönetmen 4.0 806
2014 60 Komedi Senarist
Yönetmen
7.3 11
2013 59 Aksiyon Yönetmen 5.1 332
2013 Komedi Yönetmen 7.9 18,919

Genç Ruh
2011 57 Komedi Yönetmen 5.7 5,276
2010 Komedi Yönetmen 7.9 1,655
2010 56 Komedi Yönetmen 5.7 2,722

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 56 Komedi Yönetmen    

Cleveland Ateşi
2010 Komedi Yönetmen 7.2 10,649

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2009 Komedi Yönetmen
Çeşitli
7.5 5,014
2009 55 Komedi Yönetmen    
2009 Komedi Yönetmen 6.1 151
2008 54 Aksiyon Yönetmen 5.0 4,230
2007 Komedi Yönetmen 7.3 414
2007 Komedi Yönetmen 7.6 22,124
2004 50 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.2 27,833
2003 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.5 4,084

Kara Şövalye
2001 47 Macera Yönetmen
Çeşitli
4.8 32,499

Jim'e Göre
2001 Komedi Yönetmen 6.4 30,735

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 45 Komedi Yönetmen
Oyuncu
7.2 244,772
1999 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.5 890
1998 Komedi Yönetmen 7.4 14,073
1997 Komedi Yönetmen 6.3 24,997
1997 Komedi Yönetmen    
1994 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.2 4,173
1990 Komedi Yönetmen 6.0 5,424

Altın Kızlar
1985 Komedi Çeşitli 7.8 24,463
1977 Komedi Editorial Department
Çeşitli
8.2 4,765
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017