Giriş Kayıt
Gil Junger

Gil Junger (63)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Gil Junger, 07 Kasım 1954 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu. Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (1999), If Only (2004), Jim'e Göre (2001), Greek (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Kasım 1954
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Gilbert R. Junger | Gilbert Junger
Burcu: Akrep
2.0 (1 Oy)
  • Currently 40/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Noel Baba'nın Küçük Çırağı
2015 61 Aile Yönetmen 5.0 735
2015 61 Komedi Yönetmen 7.6 51
2014 Komedi Yönetmen 4.0 806

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2014 60 Komedi Senarist
Yönetmen
6.9 23
2013 59 Aksiyon Yönetmen 5.1 332
2013 Komedi Yönetmen 7.8 19,550

Genç Ruh
2011 57 Komedi Yönetmen 5.7 5,276
2010 Komedi Yönetmen 7.9 1,655
2010 56 Komedi Yönetmen 5.7 2,722

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 56 Komedi Yönetmen    

Cleveland Ateşi
2010 Komedi Yönetmen 7.2 10,868

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2009 Komedi Yönetmen
Çeşitli
7.5 5,112
2009 55 Komedi Yönetmen    
2009 Komedi Yönetmen 6.1 151
2008 54 Aksiyon Yönetmen 5.0 4,230
2007 Komedi Yönetmen 7.3 414
2007 Komedi Yönetmen 7.6 22,327
2004 50 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.2 27,833
2003 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.5 4,084

Kara Şövalye
2001 47 Macera Yönetmen
Çeşitli
4.8 33,837

Jim'e Göre
2001 Komedi Yönetmen 6.4 31,280

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 45 Komedi Yönetmen
Oyuncu
7.3 253,372
1999 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.5 890
1998 Komedi Yönetmen 7.4 14,312
1997 Komedi Yönetmen 6.3 25,597
1997 Komedi Yönetmen    
1994 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.2 4,335
1990 Komedi Yönetmen 6.0 5,645

Altın Kızlar
1985 Komedi Çeşitli 7.9 25,542
1977 Komedi Editorial Department
Çeşitli
8.2 4,974
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018