Giriş Kayıt
Alexa Junge

Alexa Junge


Senarist, Yapımcı, Müzisyen

Alexa Junge, senarist, yapımcı, müzisyen. (1994) Sıkı Dostlar (1994), (2009) United States of Tara (2009), (2015) Grace and Frankie (2015), (1999) Once and Again (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 17,259
2012 Komedi Yapımcı 6.4 1,262
2009 Komedi Senarist
Yapımcı
7.9 19,186
2008 Komedi Senarist 5.4 205
2006 Dram Yapımcı 7.6 18,216
2005 Animasyon Senarist    

Mulan 2
2004 Animasyon Müzik    
1999 Dram Yapımcı
Senarist
8.8 49,030
1999 Dram Senarist 7.8 2,223
1998 Komedi Çeşitli 7.0 86,052

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.9 545,067
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017