Giriş Kayıt
Alexa Junge

Alexa Junge


Senarist, Yapımcı, Müzisyen

Alexa Junge, senarist, yapımcı, müzisyen. (1994) Sıkı Dostlar (1994), (2009) United States of Tara (2009), (2015) Grace and Frankie (2015), (1999) Once and Again (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 13,843
2012 Komedi Yapımcı 6.4 1,262
2009 Komedi Senarist
Yapımcı
7.9 18,879
2008 Komedi Senarist 5.4 205
2006 Dram Yapımcı 7.6 17,880
2005 Animasyon Senarist    

Mulan 2
2004 Animasyon Müzik    
1999 Dram Yapımcı
Senarist
8.8 46,775
1999 Dram Senarist 7.8 2,223
1998 Komedi Çeşitli 7.0 83,132

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
9.0 515,015
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,518) Assassin's Creed (5,530) Passengers (4,136) Doctor Strange (3,863) Allied (2,732) Split (2,478) Arrival (2,242) Forushande (2,038) xXx: Return of Xander Cage (1,956) Moana (1,764)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,919) Taboo (4,319) Arrow (3,575) Vikings (3,544) Blindspot (3,010) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,978) Suits (2,658) Legion (2,608) Black Sails (2,372) Sherlock (2,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017