Giriş Kayıt
Alexa Junge

Alexa Junge


Senarist, Yapımcı, Müzisyen

Alexa Junge, senarist, yapımcı, müzisyen. (1994) Sıkı Dostlar (1994), (2009) United States of Tara (2009), (2015) Grace and Frankie (2015), (1999) Once and Again (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 17,963
2012 Komedi Yapımcı 6.4 1,262
2009 Komedi Senarist
Yapımcı
7.9 19,300
2008 Komedi Senarist 5.4 205
2006 Dram Yapımcı 7.6 18,316
2005 Animasyon Senarist    

Mulan 2
2004 Animasyon Müzik    
1999 Dram Yapımcı
Senarist
8.8 49,630
1999 Dram Senarist 7.8 2,223
1998 Komedi Çeşitli 7.0 86,989

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.9 555,447
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017