Giriş Kayıt
Alexa Junge

Alexa Junge


Senarist, Yapımcı, Müzisyen

Alexa Junge, senarist, yapımcı, müzisyen. (1994) Sıkı Dostlar (1994), (2015) Grace and Frankie (2015), (2009) United States of Tara (2009), (1999) Once and Again (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
8.3 22,520
2012 Komedi Yapımcı 6.4 1,262
2009 Komedi Senarist
Yapımcı
7.9 19,665
2008 Komedi Senarist 5.4 205
2006 Dram Yapımcı 7.6 18,604
2005 Animasyon Senarist 6.3 8,871

Mulan 2
2004 Animasyon Müzik    
1999 Dram Yapımcı
Senarist
8.8 52,151
1999 Dram Senarist 7.8 2,223
1998 Komedi Çeşitli 7.0 90,325

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.9 593,192
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018