Giriş Kayıt
Michelle Joyner

Michelle Joyner


Oyuncu

Michelle Joyner, oyuncu. Dağcı (1993) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michele Joyner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 5.9 141
2006 Dram Oyuncu    

Aşk Silahı
2000 Komedi Oyuncu 5.7 5,973
2000 Dram Oyuncu 4.4 313

Tehdit
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 93,155

Dağcı
1993 Aksiyon Oyuncu 6.4 99,438

Ölümüne Sevmek
1990 Komedi Oyuncu 6.4 11,275
Film Altyazıları
Passengers (6,955) Assassin's Creed (6,302) Doctor Strange (4,887) Allied (3,476) Arrival (3,015) Split (2,583) xXx: Return of Xander Cage (2,489) Forushande (2,479) Moana (2,224) Hacksaw Ridge (1,808)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,159) Legion (7,052) Supernatural (6,808) Arrow (5,587) Taboo (5,130) Vikings (4,307) Black Sails (3,767) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,634) Blindspot (3,446)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017