Giriş Kayıt
Michelle Joyner

Michelle Joyner


Oyuncu

Michelle Joyner, oyuncu. Dağcı (1993) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michele Joyner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 5.9 141
2006 Dram Oyuncu    

Aşk Silahı
2000 Komedi Oyuncu 5.7 5,973
2000 Dram Oyuncu 4.4 313

Tehdit
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 93,565

Dağcı
1993 Aksiyon Oyuncu 6.4 99,974

Ölümüne Sevmek
1990 Komedi Oyuncu 6.4 11,275
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017