Giriş Kayıt
Lisa Joyner

Lisa Joyner (50)


Oyuncu

Lisa Marie Joyner, 31 Aralık 1966 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu. Next (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lisa Marie Joyner
Doğum Tarihi: 31 Aralık 1966
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 41 Aksiyon Oyuncu 6.2 127,980

Seni Görüyorum
2006 40 Komedi Oyuncu 5.6 2,517

Xxx 2
2005 39 Aksiyon Oyuncu 4.3 53,485
2003 37 Komedi Oyuncu 5.6 11,938

Gözde Çift
2001 35 Komedi Oyuncu 5.7 48,458

Bir Şans Daha
2000 34 Dram Oyuncu 5.7 17,772
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017