Giriş Kayıt
Lisa Joyner

Lisa Joyner (51)


Oyuncu

Lisa Marie Joyner, 31 Aralık 1966 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu. İleri (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lisa Marie Joyner
Doğum Tarihi: 31 Aralık 1966
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İleri
2007 41 Aksiyon Oyuncu 6.2 133,450

Seni Görüyorum
2006 40 Komedi Oyuncu 5.6 2,517

Xxx 2
2005 39 Aksiyon Oyuncu 4.4 59,778
2003 37 Komedi Oyuncu 5.6 12,388

Gözde Çift
2001 35 Komedi Oyuncu 5.7 50,144

Bir Şans Daha
2000 34 Dram Oyuncu 5.7 17,772
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (14,608) Blade Runner 2049 (3,686) Jigsaw (2,773) Last Flag Flying (2,520) Geostorm (2,518) The Man from Earth: Holocene (2,492) The Open House (1,387) Dunkirk (1,261) The Foreigner (1,104) It (1,064)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,894) Black Mirror (6,017) Supernatural (4,877) The Big Bang Theory (4,299) Shameless (2,960) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,774) The Blacklist (2,414) The Flash (2,025) The X Files (2,002) Star Trek: Discovery (1,610)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018