Giriş Kayıt
Sean Joyce

Sean Joyce


Görsel Efekt, Animasyon, Oyuncu

Sean Joyce, görsel efekt, animasyon, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Belgesel Görsel Efekt 7.1 173

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Görsel Efekt 6.5 50,067

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 41,966

Uzay Yolu Iv: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 64,831

Ördek Howard
1986 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 35,092

Labirent
1986 Macera Görsel Efekt 7.4 100,394

Genç Astronotlar
1985 Macera Görsel Efekt 6.6 15,492
1985 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 351

Yüzüklerin Efendisi
1978 Animasyon Animasyon 6.2 25,236
1971 Komedi Oyuncu 7.5 2,887
Film Altyazıları
Gold (2,564) Personal Shopper (1,703) Get Out (1,686) Logan (1,493) Silence (1,400) The Age of Shadows (1,007) Split (962) La La Land (923) Rings (871) The Fate of the Furious (857)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,122) The Flash (4,848) Into the Badlands (3,228) Gotham (2,338) The Blacklist (1,830) Fargo (1,764) Game of Thrones (1,495) Vikings (1,439) The Last Kingdom (1,432) Billions (1,259)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017