Giriş Kayıt
Sean Joyce

Sean Joyce


Görsel Efekt, Animasyon, Oyuncu

Sean Joyce, görsel efekt, animasyon, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Belgesel Görsel Efekt 7.1 173
1996 Dram 6.6 1,861

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Görsel Efekt 6.5 51,253

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 42,707

Uzay Yolu Iv: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 65,953

Ördek Howard
1986 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 35,816

Labirent
1986 Macera Görsel Efekt 7.4 102,331

Genç Astronotlar
1985 Macera Görsel Efekt 6.6 15,848
1985 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 351

Yüzüklerin Efendisi
1978 Animasyon Animasyon 6.2 25,580
1971 Komedi Oyuncu 7.5 2,887
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,714) Rick and Morty (4,699) The Strain (3,157) The Defenders (2,086) Preacher (1,857) Suits (1,790) The Last Ship (1,598) Mr. Mercedes (1,368) Fargo (1,144) Twin Peaks (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017