Giriş Kayıt
Sean Joyce

Sean Joyce


Görsel Efekt, Animasyon, Oyuncu

Sean Joyce, görsel efekt, animasyon, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Belgesel Görsel Efekt 7.1 173

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Görsel Efekt 6.5 49,823

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 41,735

Uzay Yolu Iv: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 64,591

Ördek Howard
1986 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 34,923

Labirent
1986 Macera Görsel Efekt 7.4 99,837

Genç Astronotlar
1985 Macera Görsel Efekt 6.6 15,397
1985 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 351

Yüzüklerin Efendisi
1978 Animasyon Animasyon 6.2 25,128
1971 Komedi Oyuncu 7.5 2,887
Film Altyazıları
Live by Night (9,897) Resident Evil: The Final Chapter (8,767) Hidden Figures (4,642) Rogue One (4,221) Patriots Day (4,209) Assassin's Creed (3,724) Split (3,473) Allied (3,452) Paterson (3,265) Why Him? (1,913)
Dizi Altyazıları
Legion (4,376) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,150) The Expanse (3,034) The Originals (2,744) Colony (2,574) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,148) Vikings (2,010)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017