Giriş Kayıt
Sean Joyce

Sean Joyce


Görsel Efekt, Animasyon, Oyuncu

Sean Joyce, görsel efekt, animasyon, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Belgesel Görsel Efekt 7.1 173
1996 Dram 6.6 1,861

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Görsel Efekt 6.5 53,589

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 44,586

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 68,806

Ördek Howard
1986 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 37,597

Labirent
1986 Macera Görsel Efekt 7.4 106,876

Genç Astronotlar
1985 Macera Görsel Efekt 6.6 16,726
1985 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 351

Yüzüklerin Efendisi
1978 Animasyon Animasyon 6.2 26,402
1971 Komedi Oyuncu 7.5 2,887
Dizi Altyazıları
Westworld (9,817) The Flash (3,426) La casa de papel (3,235) The 100 (3,195) Legion (2,798) Fear the Walking Dead (1,996) Supernatural (1,989) Krypton (1,851) Into the Badlands (1,805) The Big Bang Theory (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018