Giriş Kayıt
Sean Joyce

Sean Joyce


Görsel Efekt, Animasyon, Oyuncu

Sean Joyce, görsel efekt, animasyon, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Belgesel Görsel Efekt 7.1 173
1996 Dram 6.6 1,861

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Görsel Efekt 6.5 51,826

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 43,128

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 66,585

Ördek Howard
1986 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 36,087

Labirent
1986 Macera Görsel Efekt 7.4 103,110

Genç Astronotlar
1985 Macera Görsel Efekt 6.6 16,087
1985 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 351

Yüzüklerin Efendisi
1978 Animasyon Animasyon 6.2 25,738
1971 Komedi Oyuncu 7.5 2,887
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017