Giriş Kayıt
Sean Joyce

Sean Joyce


Görsel Efekt, Animasyon, Oyuncu

Sean Joyce, görsel efekt, animasyon, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Belgesel Görsel Efekt 7.1 173

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Görsel Efekt 6.5 49,536

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 41,554

Uzay Yolu Iv: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 64,293

Ördek Howard
1986 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 34,785

Labirent
1986 Macera Görsel Efekt 7.4 99,321

Genç Astronotlar
1985 Macera Görsel Efekt 6.6 15,305
1985 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 351

Yüzüklerin Efendisi
1978 Animasyon Animasyon 6.2 25,012
1971 Komedi Oyuncu 7.5 2,887
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (14,671) Passengers (8,893) Doctor Strange (5,219) Arrival (3,943) Fences (3,323) Assassin's Creed (3,235) Allied (3,036) Hacksaw Ridge (2,560) Moana (2,049) Forushande (1,658)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,907) Taboo (9,013) The 100 (8,950) Legion (8,783) The Big Bang Theory (6,336) Black Sails (5,736) Arrow (5,066) Vikings (3,868) The Flash (3,572) The Expanse (3,558)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017