Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sean Joyce

Sean Joyce


Görsel Efekt, Animasyon, Oyuncu

Sean Joyce, görsel efekt, animasyon, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Belgesel Görsel Efekt 7.1 173

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Görsel Efekt 6.5 49,120

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 41,186

Uzay Yolu Iv: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 63,812

Ördek Howard
1986 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 34,533

Labirent
1986 Macera Görsel Efekt 7.4 98,484

Genç Astronotlar
1985 Macera Görsel Efekt 6.6 15,111
1985 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 351

Yüzüklerin Efendisi
1978 Animasyon Animasyon 6.2 24,784
1971 Komedi Oyuncu 7.5 2,887
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017