Giriş Kayıt
Michael Joyce

Michael Joyce (67)


Görsel Efekt, Özel Efekt

Michael Wilkerson, 03 Şubat 1951 Long Beach, California, ABD doğumlu görsel efekt, Özel efekt. "O" (1990), Yaşayan Ölülerin Dönüşü (1985), O Şimdi Asker (1994), Yarasa 21 (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Wilkerson
Doğum Tarihi: 03 Şubat 1951
Doğum Yeri: Long Beach, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Mike Joyce
Burcu: Kova
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kutsal Savaşçı
2011 60 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 103,580

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 60 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 162,262

A Takımı
2010 59 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 225,671

Son Durak 4 3D
2009 58 Korku Görsel Efekt 5.2 83,182

Ölümcül Saplantı
2008 57 Korku Görsel Efekt 5.1 9,849

Akıllı Ol
2008 57 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 179,361

Atlayıcı
2008 57 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 260,448

Zor Ölüm 4.0
2007 56 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 356,990

İleri
2007 56 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 133,933

Müzede Bir Gece
2006 55 Macera Görsel Efekt 6.4 264,564

Yeni Yıl Işıkları
2006 55 Komedi Görsel Efekt 4.9 17,697

Kahraman Pilotlar
2006 55 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 37,759

Poseidon'dan Kaçış
2006 55 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 87,783

Son Durak 3
2006 55 Korku Görsel Efekt 5.8 113,015

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 54 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 77,055

Bay ve Bayan Smith
2005 54 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 388,702
2004 53 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 146,404

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 53 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 144,830
2004 53 Aksiyon Görsel Efekt    

Muhteşem Kahramanlar
2003 52 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 150,803
2003 52 Komedi Görsel Efekt 6.9 171,982

Son Durak 2
2003 52 Korku Görsel Efekt 6.2 132,031

Kor
2003 52 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 82,361

Aydaki Adam
2002 51 Komedi Görsel Efekt 3.8 20,468

Rose Red Konağı
2002 Korku Görsel Efekt 6.7 16,668

İki Yüzlü
2001 50 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 20,462

Bitirim İkili 2
2001 50 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 174,568

Dikey Limit
2000 49 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 52,964

Dinozor
2000 49 Animasyon Görsel Efekt 6.5 43,419

Son Durak
2000 49 Korku Görsel Efekt 6.7 198,495

Soygun
2000 49 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 33,622
1999 48 Aksiyon Görsel Efekt    
1999 48 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 23,254

Fakülte
1998 47 Korku Görsel Efekt 6.5 98,607

Aşkın Gücü
1998 47 Dram Görsel Efekt 7.0 90,374

Asker
1998 47 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 46,879
1998 47 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 162,555

Zor Hedef Fare
1997 46 Komedi Görsel Efekt 6.4 45,106

Oyun
1997 46 Dram Görsel Efekt 7.8 292,597

Çılgın Marslılar
1996 45 Komedi Görsel Efekt 6.3 186,811

Kurtuluş Günü
1996 45 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 469,376

Beynimdeki Düşman
1995 44 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 59,685

Batman Daima
1995 44 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 208,232

O Şimdi Asker
1994 43 Komedi Görsel Efekt 4.8 10,882

Gerçek Yalanlar
1994 43 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 207,428

Dağcı
1993 42 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 104,834

Batman Dönüyor
1992 41 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 237,424

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 40 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 834,954

"O"
1990 Dram Görsel Efekt 6.9 90,787

Geleceğe Dönüş 3
1990 39 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 326,378

Işığın Bittiği Yer
1989 38 Macera Görsel Efekt 7.6 143,390

Geleceğe Dönüş 2
1989 38 Macera Özel Efekt 7.8 388,282
1989 38 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 25,422
1988 37 Korku Görsel Efekt 5.9 9,302

Yarasa 21
1988 37 Dram Görsel Efekt 6.4 6,330
1988 37 Komedi Görsel Efekt 6.1 26,168
1988 37 Fantastik Görsel Efekt 6.7 5,199

Mahluklar
1986 35 Aksiyon Özel Efekt 6.0 26,142

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 34 Korku Görsel Efekt 6.1 17,825

Yaşayan Ölülerin Dönüşü
1985 34 Komedi Görsel Efekt 7.3 44,474

Yokedici
1984 33 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 674,162

Gremlinler
1984 33 Komedi Görsel Efekt 7.2 163,129
1983 32 Macera Görsel Efekt 5.3 4,128
1982 31 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 21,204

Uzay Yolu
1979 28 Macera Görsel Efekt 6.4 70,123
Dizi Altyazıları
La casa de papel (23,678) Vikings (2,370) Black Mirror (2,131) Counterpart (1,989) Bron/Broen (1,751) Legends of Tomorrow (1,345) Supernatural (1,109) The Alienist (982) Altered Carbon (980) Blindspot (878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018