Giriş Kayıt
Michael Joyce

Michael Joyce (66)


Görsel Efekt, Özel Efekt

Michael Wilkerson, 03 Şubat 1951 Long Beach, California, ABD doğumlu görsel efekt, Özel efekt. "O" (1990), Yaşayan Ölülerin Dönüşü (1985), O Şimdi Asker (1994), Yarasa 21 (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Wilkerson
Doğum Tarihi: 03 Şubat 1951
Doğum Yeri: Long Beach, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Mike Joyce
Burcu: Kova
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kutsal Savaşçı
2011 60 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 99,123

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 60 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 157,395

A Takımı
2010 59 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 215,806

Son Durak 4 3D
2009 58 Korku Görsel Efekt 5.2 77,808

Ölümcül Saplantı
2008 57 Korku Görsel Efekt 5.2 9,192

Akıllı Ol
2008 57 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 171,632

Atlayıcı
2008 57 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 248,616

Zor Ölüm 4.0
2007 56 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 342,717
2007 56 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 127,980

Müzede Bir Gece
2006 55 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 244,371

Yeni Yıl Işıkları
2006 55 Komedi Görsel Efekt 4.9 16,917

Kahraman Pilotlar
2006 55 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 36,240

Poseidon'dan Kaçış
2006 55 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 83,906

Son Durak 3
2006 55 Korku Görsel Efekt 5.8 106,124

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 54 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 70,326

Bay ve Bayan Smith
2005 54 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 361,431
2004 53 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 137,165

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 53 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 138,965
2004 53 Aksiyon Görsel Efekt    

Muhteşem Kahramanlar
2003 52 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 144,410
2003 52 Komedi Görsel Efekt 6.9 157,163

Son Durak 2
2003 52 Korku Görsel Efekt 6.2 124,143

Kor
2003 52 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 78,707

Aydaki Adam
2002 51 Komedi Görsel Efekt 3.8 20,468

Rose Red Konağı
2002 Korku Görsel Efekt 6.7 16,668

İki Yüzlü
2001 50 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 20,170

Bitirim İkili 2
2001 50 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 164,897

Dikey Limit
2000 49 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 50,582

Dinozor
2000 49 Animasyon Görsel Efekt 6.5 39,848

Son Durak
2000 49 Korku Görsel Efekt 6.7 186,475

Soygun
2000 49 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 32,032
1999 48 Aksiyon Görsel Efekt    
1999 48 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 22,289

Fakülte
1998 47 Korku Görsel Efekt 6.4 94,199

Aşkın Gücü
1998 47 Dram Görsel Efekt 7.0 85,721

Asker
1998 47 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 44,955
1998 47 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 155,276

Zor Hedef Fare
1997 46 Komedi Görsel Efekt 6.4 42,632

Oyun
1997 46 Dram Görsel Efekt 7.8 271,448

Çılgın Marslılar
1996 45 Komedi Görsel Efekt 6.3 177,177

Kurtuluş Günü
1996 45 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 443,796

Beynimdeki Düşman
1995 44 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 57,250

Batman Daima
1995 44 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 196,328

O Şimdi Asker
1994 43 Komedi Görsel Efekt 4.8 10,098

Gerçek Yalanlar
1994 43 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 195,432

Dağcı
1993 42 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 98,824

Batman Dönüyor
1992 41 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 222,536

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 40 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 773,551

"O"
1990 Dram Görsel Efekt 6.9 70,097

Geleceğe Dönüş 3
1990 39 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 297,601

Işığın Bittiği Yer
1989 38 Macera Görsel Efekt 7.6 135,084

Geleceğe Dönüş 2
1989 38 Macera Özel Efekt 7.8 356,115
1989 38 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 23,764
1988 37 Korku Görsel Efekt 5.9 8,382

Yarasa 21
1988 37 Dram Görsel Efekt 6.4 6,330
1988 37 Komedi Görsel Efekt 6.1 23,778
1988 37 Fantastik Görsel Efekt 6.7 4,884

Mahluklar
1986 35 Aksiyon Özel Efekt 6.0 24,309

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 34 Korku Görsel Efekt 6.1 16,177

Yaşayan Ölülerin Dönüşü
1985 34 Komedi Görsel Efekt 7.3 41,519

Yokedici
1984 33 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 624,293

Gremlinler
1984 33 Komedi Görsel Efekt 7.2 149,622
1983 32 Macera Görsel Efekt 5.3 3,870
1982 31 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 20,287

Uzay Yolu
1979 28 Macera Görsel Efekt 6.4 65,807
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017