Giriş Kayıt
Jimmy Joyce

Jimmy Joyce (89)


Oyuncu

Jimmy Joyce, 23 Eylül 1921 Connecticut doğumlu oyuncu. Asiklar (1968) yapımıyla biliniyor.15 Mart 2011 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Eylül 1921
Ölüm Tarihi: 15 Mart 2011
Doğum Yeri: Connecticut
Diğer Bir İsmi: James Joyce
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açılış Gecesi
1977 56 Dram Oyuncu 8.1 5,926
1974 Komedi Oyuncu 8.6 3,020

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Oyuncu 7.1 6,610
1971 50 Komedi Oyuncu 7.5 2,887

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.2 21,435
1969 48 Komedi Oyuncu 6.4 616

Asiklar
1968 47 Dram Oyuncu 7.7 6,492
1968 47 Komedi Oyuncu 6.4 1,927
1964 43 Suç Oyuncu 7.1 4,945
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,854
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,084) Stronger (4,060) Dunkirk (3,037) Loving Vincent (1,891) American Made (1,617) It (1,582) Flatliners (1,570) Kingsman: The Golden Circle (1,443) Mother! (1,330) The Foreigner (748)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,979) Mr. Robot (6,574) Shameless (5,596) Game of Thrones (3,263) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,655) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,331) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,162)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017