Giriş Kayıt
Jennifer Joyce

Jennifer Joyce


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jennifer Joyce, senarist, yapımcı, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Judith Joyce
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
5.1 946
2012 Komedi Senarist 3.1 1,490
2009 Animasyon Yapımcı
Senarist
4.3 667
1998 Aile Oyuncu    
1996 Animasyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017