Giriş Kayıt
Jennifer Joyce

Jennifer Joyce


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Jennifer Joyce, senarist, oyuncu, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Judith Joyce
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
5.1 946
2012 Komedi Senarist 3.1 1,490
2009 Animasyon Yapımcı
Senarist
4.3 667
1998 Aile Oyuncu    
1996 Animasyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017