Giriş Kayıt
Jennifer Joyce

Jennifer Joyce


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jennifer Joyce, senarist, yapımcı, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Judith Joyce
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
5.1 944
2012 Komedi Senarist 3.1 1,490
2009 Animasyon Yapımcı
Senarist
4.3 667
1998 Aile Oyuncu    
1996 Animasyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,306) Allied (11,429) Moana (7,094) Lion (5,450) Arrival (3,760) Hacksaw Ridge (3,189) Nocturnal Animals (2,941) Shut In (2,232) Underworld: Blood Wars (2,198) Fences (1,853)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,878) The Expanse (7,422) Taboo (7,381) Legion (6,041) Arrow (5,798) The Big Bang Theory (5,579) Vikings (4,466) The Blacklist (3,163) Sherlock (2,785) Suits (2,609)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017