Giriş Kayıt
Mark Joy

Mark Joy (66)


Oyuncu, Yapımcı

Mark Joy, 31 Temmuz 1950 Richmond, Virginia, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Pecker (1998), (2001) Kara Şövalye (2001), (2006) Son Armağan (2006), (1999) Uzaylı Kuklalar (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Temmuz 1950
Doğum Yeri: Richmond, Virginia, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 66 Korku Oyuncu 3.6 375
2011 61 Romantik Oyuncu    
2011 61 Dram Oyuncu    
2009 59 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 1,944

Savaş Yöntemi
2009 59 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.3 2,247
2008 58 Komedi Oyuncu 5.7 399
2007 57 Gerilim Oyuncu 4.3 89
2007 57 Dram Oyuncu 5.8 402

Son Armağan
2006 56 Dram Oyuncu 7.4 14,689

Vay Anam Vay 2
2006 56 Komedi Oyuncu 4.6 32,971

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 60,407
2002 52 Dram Oyuncu    

Aramızda Kalsın
2002 52 Dram Oyuncu 6.0 15,652
2002 Suç Oyuncu 9.4 204,110

Kara Şövalye
2001 51 Macera Oyuncu 4.8 31,695
2000 50 Suç Oyuncu 6.3 5,936
2000 50 Komedi Oyuncu 5.1 10,044
2000 50 Komedi Oyuncu 6.2 11,474
2000 50 Komedi Oyuncu 6.2 1,200
2000 50 Suç Oyuncu    

Uzaylı Kuklalar
1999 49 Aile Oyuncu 6.2 14,771
1999 49 Macera Oyuncu 7.4 186,433
1999 49 Dram Oyuncu    
1999 49 Gerilim Oyuncu 5.3 341
1998 48 Komedi Oyuncu 6.4 11,751
1998 48 Fantastik Oyuncu    
1997 47 Dram Oyuncu    
1996 46 Gerilim Oyuncu 5.9 146
1994 44 Komedi Oyuncu 6.2 2,825
1994 44 Fantastik Oyuncu    
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,182

Son Mohikan
1992 42 Aksiyon Oyuncu 7.8 118,621

Çılgınlar
1990 40 Komedi Oyuncu 5.9 3,439
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,015
1989 39 Dram Oyuncu 7.3 719
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017