Giriş Kayıt
Ljiljana Jovanovic

Ljiljana Jovanovic (82)


Oyuncu

Ljiljana Jovanovic, 16 Şubat 1930 Krusevac, Serbia, Yugoslavya doğumlu oyuncu. Yeraltı (1995) yapımıyla biliniyor.27 Ocak 2012 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Şubat 1930
Ölüm Tarihi: 27 Ocak 2012
Doğum Yeri: Krusevac, Serbia, Yugoslavya
Diğer Bir İsmi: Lilika Jovanovic | Lj. Jovanovic
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Kış Gecesi Rüyası
2004 74 Dram Oyuncu 6.9 353

Yeraltı
1995 65 Komedi Oyuncu 8.1 46,742
1992 62 Dram Oyuncu 7.1 466
1992 62 Dram Oyuncu 7.1 490
1989 59 Komedi Oyuncu 7.4 288

Balkan Casusu
1984 54 Komedi Oyuncu 9.0 7,791
1977 47 Komedi Oyuncu 7.2 290
1977 47 Savaş Oyuncu 7.0 126
1969 39 Dram Oyuncu 8.0 174
1967 37 Dram Oyuncu 8.2 587
1967 37 Dram Oyuncu 7.6 210

İnsan Kuş Değildir
1965 35 Dram Oyuncu 7.3 691
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017