Giriş Kayıt
Valerie Joseph

Valerie Joseph


Yapımcı

Valerie Joseph, yapımcı. "Party of Five" (1994) yapımıyla biliniyor.21 Eylül 2015 tarihinde (45 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 21 Eylül 2015
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 8.0 29,483
2012 Dram Yapımcı 7.9 19,035
2010 Dram Yapımcı 7.1 763
2007 Suç Yapımcı 8.3 30,165
2007 Komedi Yapımcı 7.6 21,950
1999 Dram Yapımcı 7.0 4,677
1988 Komedi Çeşitli 8.3 29,462
Dizi Altyazıları
The Flash (7,230) Fargo (6,219) Arrow (5,246) The 100 (4,750) Better Call Saul (3,853) Lucifer (3,176) 12 Monkeys (2,906) Supernatural (2,607) American Gods (2,558) Game of Thrones (2,555)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017