Giriş Kayıt
Valerie Joseph

Valerie Joseph


Yapımcı

Valerie Joseph, yapımcı. "Party of Five" (1994) yapımıyla biliniyor.21 Eylül 2015 tarihinde (45 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 21 Eylül 2015
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 8.0 29,017
2012 Dram Yapımcı 7.9 18,848
2010 Dram Yapımcı 7.1 763
2007 Suç Yapımcı 8.3 29,929
2007 Komedi Yapımcı 7.6 21,827
1999 Dram Yapımcı 7.0 4,630
1988 Komedi Çeşitli 8.3 29,148
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,703) Supernatural (7,755) The Expanse (4,878) Vikings (4,789) The Big Bang Theory (3,967) Suits (3,699) Legion (3,462) The Blacklist (3,362) Arrow (3,224) Sherlock (2,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017