Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Valerie Joseph

Valerie Joseph


Yapımcı

Valerie Joseph, yapımcı. "Party of Five" (1994) yapımıyla biliniyor.21 Eylül 2015 tarihinde (45 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 21 Eylül 2015
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 8.0 28,787
2012 Dram Yapımcı 7.9 18,747
2010 Dram Yapımcı 7.1 763
2007 Suç Yapımcı 8.3 29,844
2007 Komedi Yapımcı 7.6 21,778
1999 Dram Yapımcı 7.0 4,592
1988 Komedi Çeşitli 8.3 29,040
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017