Giriş Kayıt
Valerie Joseph

Valerie Joseph


Yapımcı

Valerie Joseph, yapımcı. Awake (2012), (2007) Life (2007), (1994) Party of Five (1994), (2010) Lone Star (2010) gibi yapımlarla biliniyor.21 Eylül 2015 tarihinde (45 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 21 Eylül 2015
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 8.0 30,353
2012 Dram Yapımcı 7.9 19,047
2010 Dram Yapımcı 7.1 763
2007 Suç Yapımcı 8.3 30,573
2007 Komedi Yapımcı 7.6 22,161
1999 Dram Yapımcı 7.0 4,795
1994 Dram Yapımcı 6.8 7,901
1988 Komedi Çeşitli 8.3 30,090
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017