Giriş Kayıt
Valerie Joseph

Valerie Joseph


Yapımcı

Valerie Joseph, yapımcı. "Party of Five" (1994) yapımıyla biliniyor.21 Eylül 2015 tarihinde (45 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 21 Eylül 2015
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 8.0 29,195
2012 Dram Yapımcı 7.9 18,886
2010 Dram Yapımcı 7.1 763
2007 Suç Yapımcı 8.3 30,009
2007 Komedi Yapımcı 7.6 21,876
1999 Dram Yapımcı 7.0 4,647
1988 Komedi Çeşitli 8.3 29,257
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,548) Live by Night (8,741) Hidden Figures (5,907) Rogue One (5,375) Split (4,903) Assassin's Creed (4,279) Paterson (4,190) Patriots Day (4,157) Allied (3,619) Passengers (1,721)
Dizi Altyazıları
Legion (9,561) Arrow (5,767) The 100 (4,010) The Flash (3,566) The Expanse (3,369) Designated Survivor (2,855) Colony (2,671) The Originals (2,664) Black Sails (2,375) Vikings (2,195)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017