Giriş Kayıt
Ronald G. Joseph

Ronald G. Joseph


Oyuncu

Ronald G. Joseph, oyuncu. (1988) Çıplak Silah (1988), (1990) Navy Seals (1990), (1988) The Milagro Beanfield War (1988), (1983) El Norte (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ronald J. Godines | Ronald Joseph Godines | Ron Go
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu    
1993 Dram Oyuncu    
1990 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,552

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Oyuncu 8.3 12,548

Çıplak Silah
1988 Komedi Oyuncu 7.6 122,270
1988 Fantastik Oyuncu 5.5 2,733
1988 Komedi Oyuncu 6.9 5,078

Bar Kelebeği
1987 Komedi Oyuncu 7.3 14,670
1987 Komedi Oyuncu 5.9 4,421

Mavi Ay
1985 Komedi Oyuncu 7.6 14,207

Yaralı Yüz
1983 Suç Oyuncu 8.3 579,986
1983 Macera Oyuncu 7.8 3,820

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,437
1981 Dram Oyuncu 8.2 5,350

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,991
1978 Dram Oyuncu 7.1 28
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,767
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017