Giriş Kayıt
Ronald G. Joseph

Ronald G. Joseph


Oyuncu

Ronald G. Joseph, oyuncu. (1988) Çıplak Silah (1988), (1990) Navy Seals (1990), (1988) The Milagro Beanfield War (1988), (1983) El Norte (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ronald J. Godines | Ronald Joseph Godines | Ron Go
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu    
1993 Dram Oyuncu    
1990 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,743

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Oyuncu 8.3 13,210

Çıplak Silah
1988 Komedi Oyuncu 7.6 130,028
1988 Fantastik Oyuncu 5.5 2,733
1988 Komedi Oyuncu 6.9 5,078

Bar Kelebeği
1987 Komedi Oyuncu 7.3 16,404
1987 Komedi Oyuncu 5.9 4,421

Mavi Ay
1985 Komedi Oyuncu 7.6 15,341

Yaralı Yüz
1983 Suç Oyuncu 8.3 627,166
1983 Macera Oyuncu 7.8 3,820

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,649
1981 Dram Oyuncu 8.2 5,915

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,529
1978 Dram Oyuncu 7.1 28
1977 Dram Oyuncu 7.3 1,214
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018