Giriş Kayıt
Ronald G. Joseph

Ronald G. Joseph


Oyuncu

Ronald G. Joseph, oyuncu. (1988) Çıplak Silah (1988), (1990) Navy Seals (1990), (1988) The Milagro Beanfield War (1988), (1983) El Norte (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ronald J. Godines | Ronald Joseph Godines | Ron Go
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu    
1993 Dram Oyuncu    
1990 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,312

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Oyuncu 8.3 12,432

Çıplak Silah
1988 Komedi Oyuncu 7.6 120,914
1988 Fantastik Oyuncu 5.5 2,733
1988 Komedi Oyuncu 6.9 5,078

Bar Kelebeği
1987 Komedi Oyuncu 7.3 14,670
1987 Komedi Oyuncu 5.9 4,421

Mavi Ay
1985 Komedi Oyuncu 7.6 13,980

Yaralı Yüz
1983 Suç Oyuncu 8.3 572,530
1983 Macera Oyuncu 7.8 3,820

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,405
1981 Dram Oyuncu 8.2 5,249

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,892
1978 Dram Oyuncu 7.1 28
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,695
Film Altyazıları
Gold (7,404) Rings (3,855) Logan (3,101) Get Out (2,509) La La Land (2,107) The Age of Shadows (1,905) Split (1,898) Zashchitniki (1,730) The Great Wall (1,547) Office Christmas Party (1,444)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,985) The Blacklist (4,411) The Expanse (3,321) The Last Kingdom (2,177) Better Call Saul (2,161) Doctor Who (1,727) Game of Thrones (1,711) Vikings (1,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,656) Supernatural (1,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017