Giriş Kayıt
Ronald G. Joseph

Ronald G. Joseph


Oyuncu

Ronald G. Joseph, oyuncu. (1988) Çıplak Silah (1988), (1990) Navy Seals (1990), (1988) The Milagro Beanfield War (1988), (1983) El Norte (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ronald J. Godines | Ronald Joseph Godines | Ron Go
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu    
1993 Dram Oyuncu    
1990 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,435

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Oyuncu 8.3 12,482

Çıplak Silah
1988 Komedi Oyuncu 7.6 121,548
1988 Fantastik Oyuncu 5.5 2,733
1988 Komedi Oyuncu 6.9 5,078

Bar Kelebeği
1987 Komedi Oyuncu 7.3 14,670
1987 Komedi Oyuncu 5.9 4,421

Mavi Ay
1985 Komedi Oyuncu 7.6 14,063

Yaralı Yüz
1983 Suç Oyuncu 8.3 575,921
1983 Macera Oyuncu 7.8 3,820

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,420
1981 Dram Oyuncu 8.2 5,298

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,929
1978 Dram Oyuncu 7.1 28
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,713
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,660) Kidnap (5,068) The Fate of the Furious (4,172) The Boss Baby (2,916) Contratiempo (2,146) Dangal (1,976) The Great Wall (1,672) Get Out (1,469) The LEGO Batman Movie (1,405) The Shack (1,324)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017