Giriş Kayıt
Claudia Jordan

Claudia Jordan (44)


Oyuncu

Claudia Angela Jordan, 12 Nisan 1973 Providence, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu. "The New Price Is Right" (1972) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Claudia Angela Jordan
Doğum Tarihi: 12 Nisan 1973
Doğum Yeri: Providence, Rhode Island, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 4.3 1,607
2017 44 Dram Oyuncu    
2012 39 Western Oyuncu 2.9 109

Ortadaki Adam
2009 36 Komedi Oyuncu 6.6 33,835
2007 34 Komedi Oyuncu    
2004 Game-Show Oyuncu 5.3 6,757

Simone
2002 29 Komedi Oyuncu 6.1 53,301
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017