Giriş Kayıt
Claudia Jordan

Claudia Jordan (43)


Oyuncu

Claudia Angela Jordan, 12 Nisan 1973 Providence, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu. "The New Price Is Right" (1972) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Claudia Angela Jordan
Doğum Tarihi: 12 Nisan 1973
Doğum Yeri: Providence, Rhode Island, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 39 Western Oyuncu 2.9 109

Ortadaki Adam
2009 36 Komedi Oyuncu 6.6 33,384
2007 34 Komedi Oyuncu    
2004 Game-Show Oyuncu 5.3 6,690

Simone
2002 29 Komedi Oyuncu 6.1 53,075
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017