Giriş Kayıt
Enric Jorba

Enric Jorba


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Özel Efekt

Enric Jorba, yapım yöneticisi, yapımcı, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Enrique Jorba | Quique Jorba
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 56

Şanslı Sayılar
2012 Aksiyon Yapımcı 5.3 1,246
2008 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 133
2001 Fantastik Yapım Yöneticisi 6.3 13,789
1987 Korku Özel Efekt 6.8 2,400
1986 Dram 6.9 3,046
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,361) Vikings (3,494) Stargate Origins (3,366) Black Mirror (2,892) Star Trek: Discovery (1,518) Supernatural (1,494) American Crime Story (1,467) The X Files (1,387) McMafia (1,335) Altered Carbon (1,277)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018