Giriş Kayıt
Toby Jones

Toby Jones (51)


Oyuncu

Toby Edward Heslewood Jones, 07 Eylül 1966 Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Wayward Pines (2015), Medyum (2012), W. (2008), Il racconto dei racconti - Tale of Tales (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Toby Edward Heslewood Jones
Doğum Tarihi: 07 Eylül 1966
Doğum Yeri: Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
Boyu: 1.65 m
8.4 (13 Oy)
  • Currently 167.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Oyuncu    

Kardan Adam
2017 51 Suç Oyuncu 5.2 11,878

Mutlu Son
2017 51 Dram Oyuncu 7.0 2,092

Sarışın Bomba
2017 51 Aksiyon Oyuncu 6.8 70,459
2017 51 Aile Oyuncu    
2017 51 Savaş Oyuncu 6.9 144
2016 50 Gerilim Oyuncu 6.0 60
2016 50 Biyografi Oyuncu 7.2 29,953
2016 Suç Oyuncu 7.4 58
2016 50 Korku Oyuncu 5.8 28,351

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 50 Macera Oyuncu 6.2 64,576
2016 50 Komedi Oyuncu 5.2 5,723
2016 Dram Oyuncu 5.8 524

Sonsuzluk Teorisi
2015 49 Biyografi Oyuncu 7.2 34,662
2015 Dram Oyuncu 6.8 496

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 49 Macera Oyuncu 6.6 216,688
2015 Dram Oyuncu 7.5 45,113
2015 49 Dram Oyuncu 6.4 19,108
2014 48 Dram Oyuncu 5.4 20,942
2014 Komedi Oyuncu 8.6 4,598
2014 48 Suç Oyuncu 4.8 2,139
2014 48 Dram Oyuncu 8.0 3,088

Muppets Aranıyor
2014 48 Macera Oyuncu 6.4 26,550

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 48 Aksiyon Oyuncu 7.8 566,418

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 47 Macera Oyuncu 7.5 539,728
2013 47 Dram Oyuncu 6.2 256
2013 Oyuncu 6.9 316

Medyum
2012 46 Dram Oyuncu 6.2 51,996
2012 Dram Oyuncu 5.7 16
2012 46 Dram Oyuncu 6.2 971

Berberian Ses Stüdyosu
2012 46 Dram Oyuncu 6.2 11,598

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 46 Aksiyon Oyuncu 6.1 244,511

Açlık Oyunları
2012 46 Macera Oyuncu 7.2 753,121

Köstebek
2011 45 Dram Oyuncu 7.1 161,703

Marilyn ile Bir Hafta
2011 45 Biyografi Oyuncu 7.0 75,703

TenTen'in Maceraları
2011 45 Animasyon Oyuncu 7.4 189,247

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 45 Aksiyon Oyuncu 6.9 569,356
2011 Dram Oyuncu 7.0 3,120

Ayin
2011 45 Dram Oyuncu 6.0 80,817

Kafadar Prensler
2011 45 Macera Oyuncu 5.5 89,471

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 44 Macera Oyuncu 7.7 372,632
2010 Fantastik Oyuncu 6.1 158
2010 44 Dram Oyuncu 5.5 1,599
2010 44 Biyografi Oyuncu 6.6 3,531
2010 Biyografi Oyuncu 7.9 261

Kayıp Hazine
2009 43 Macera Oyuncu 5.4 6,860

Yaratılış
2009 43 Biyografi Oyuncu 6.7 11,916
2008 42 Dram Oyuncu 7.7 92,611
2008 42 Biyografi Oyuncu 6.3 42,663

Sihirli Şehir
2008 42 Macera Oyuncu 6.5 56,494
2008 42 Belgesel Oyuncu 7.2 629

Öldüren Sis
2007 41 Korku Oyuncu 7.2 241,610

Gece Bekçisi
2007 41 Biyografi Oyuncu 6.6 2,471
2007 41 Dram Oyuncu    
2007 41 Komedi Oyuncu 5.8 19,396

Gerçeğin Peşinde
2006 40 Biyografi Oyuncu 7.1 14,896

Duvak
2006 40 Dram Oyuncu 7.5 82,031

Özgürlük Şarkısı
2006 40 Biyografi Oyuncu 7.5 21,918
2006 40 Komedi Oyuncu 6.7 72,202
2005 Biyografi Oyuncu 8.1 5,493

Bayan Henderson Sunar
2005 39 Komedi Oyuncu 7.1 13,605

Lavanta Kokulu Kadınlar
2004 38 Dram Oyuncu 7.1 8,879

Düşler Ülkesi
2004 38 Biyografi Oyuncu 7.7 182,966

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 36 Macera Oyuncu 7.4 436,813
2000 34 Komedi Oyuncu 6.5 932
2000 34 Komedi Oyuncu 7.1 899

Jeanne D'arc
1999 33 Macera Oyuncu 6.4 58,700
1999 33 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 7.5 819

Kuzen Bette
1998 32 Komedi Oyuncu 6.2 2,109

Sonsuza dek
1998 32 Komedi Oyuncu 7.0 61,322

Sefiller
1998 32 Suç Oyuncu 7.5 33,991
1997 Suç Oyuncu 7.8 17,182

Çıplak
1993 27 Komedi Oyuncu 7.9 26,730
1992 26 Dram Oyuncu 7.2 10,979
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017