Giriş Kayıt
Toby Jones

Toby Jones (51)


Oyuncu

Toby Edward Heslewood Jones, 07 Eylül 1966 Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Wayward Pines (2015), Medyum (2012), W. (2008), Il racconto dei racconti - Tale of Tales (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Toby Edward Heslewood Jones
Doğum Tarihi: 07 Eylül 1966
Doğum Yeri: Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
Boyu: 1.65 m
8.4 (14 Oy)
  • Currently 168.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Oyuncu 6.7 42,458
2018 Suç Oyuncu    
2017 51 Dram Oyuncu 6.7 1,857

Kardan Adam
2017 51 Suç Oyuncu 5.1 36,337

Mutlu Son
2017 51 Dram Oyuncu 6.8 7,074

Sarışın Bomba
2017 51 Aksiyon Oyuncu 6.7 126,274
2017 51 Aile Oyuncu 6.9 168
2016 50 Gerilim Oyuncu 5.8 310
2016 50 Biyografi Oyuncu 7.2 33,940
2016 Suç Oyuncu 7.4 58
2016 50 Korku Oyuncu 5.8 31,960

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 50 Macera Oyuncu 6.2 70,942
2016 50 Komedi Oyuncu 5.2 6,015
2016 Dram Oyuncu 5.8 648

Sonsuzluk Teorisi
2015 49 Biyografi Oyuncu 7.2 38,415
2015 Dram Oyuncu 6.8 496

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 49 Macera Oyuncu 6.5 230,722
2015 Dram Oyuncu 7.5 46,556
2015 49 Dram Oyuncu 6.4 21,494
2014 48 Dram Oyuncu 5.4 22,151
2014 Komedi Oyuncu 8.6 6,510
2014 48 Suç Oyuncu 4.8 2,350
2014 48 Dram Oyuncu 8.0 3,088

Muppets Aranıyor
2014 48 Macera Oyuncu 6.4 27,520

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 48 Aksiyon Oyuncu 7.8 603,669

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 47 Macera Oyuncu 7.5 553,243
2013 47 Dram Oyuncu 6.2 256
2013 Oyuncu 6.9 316

Medyum
2012 46 Dram Oyuncu 6.2 53,358
2012 Dram Oyuncu 5.7 16
2012 46 Dram Oyuncu 6.2 971

Berberian Ses Stüdyosu
2012 46 Dram Oyuncu 6.2 11,598

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 46 Aksiyon Oyuncu 6.1 249,899

Açlık Oyunları
2012 46 Macera Oyuncu 7.2 768,892

Köstebek
2011 45 Dram Oyuncu 7.1 167,450

Marilyn ile Bir Hafta
2011 45 Biyografi Oyuncu 7.0 77,232

TenTen'in Maceraları
2011 45 Animasyon Oyuncu 7.4 194,598

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 45 Aksiyon Oyuncu 6.9 604,525
2011 Dram Oyuncu 7.0 3,120

Ayin
2011 45 Dram Oyuncu 6.0 82,611

Kafadar Prensler
2011 45 Macera Oyuncu 5.5 90,843

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 44 Macera Oyuncu 7.7 391,089
2010 Fantastik Oyuncu 6.1 158
2010 44 Dram Oyuncu 5.5 1,599
2010 44 Biyografi Oyuncu 6.6 3,531
2010 Biyografi Oyuncu 7.9 261

Kayıp Hazine
2009 43 Macera Oyuncu 5.4 6,993

Yaratılış
2009 43 Biyografi Oyuncu 6.7 11,916
2008 42 Dram Oyuncu 7.7 94,731
2008 42 Biyografi Oyuncu 6.3 43,248

Sihirli Şehir
2008 42 Macera Oyuncu 6.5 57,893
2008 42 Belgesel Oyuncu 7.2 629

Öldüren Sis
2007 41 Korku Oyuncu 7.2 249,280

Gece Bekçisi
2007 41 Biyografi Oyuncu 6.6 2,471
2007 41 Dram Oyuncu    
2007 41 Komedi Oyuncu 5.8 19,801

Gerçeğin Peşinde
2006 40 Biyografi Oyuncu 7.1 15,159

Duvak
2006 40 Dram Oyuncu 7.5 83,492

Özgürlük Şarkısı
2006 40 Biyografi Oyuncu 7.5 22,321
2006 40 Komedi Oyuncu 6.7 73,816
2005 Biyografi Oyuncu 8.1 5,493

Bayan Henderson Sunar
2005 39 Komedi Oyuncu 7.1 13,605

Lavanta Kokulu Kadınlar
2004 38 Dram Oyuncu 7.0 9,400

Düşler Ülkesi
2004 38 Biyografi Oyuncu 7.7 186,170

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 36 Macera Oyuncu 7.4 456,032
2000 34 Komedi Oyuncu 6.5 932
2000 34 Komedi Oyuncu 7.1 899

Jeanne D'arc
1999 33 Macera Oyuncu 6.4 59,621
1999 33 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 7.5 819

Kuzen Bette
1998 32 Komedi Oyuncu 6.2 2,109

Sonsuza dek
1998 32 Komedi Oyuncu 7.0 62,653

Sefiller
1998 32 Suç Oyuncu 7.5 34,864
1997 Suç Oyuncu 7.8 17,988

Çıplak
1993 27 Komedi Oyuncu 7.9 27,992
1992 26 Dram Oyuncu 7.2 11,182
Dizi Altyazıları
Westworld (7,411) The 100 (3,416) The Expanse (2,934) La casa de papel (2,214) The Crossing (1,767) Colony (1,674) 12 Monkeys (1,407) Genius (1,241) Luke Cage (1,133) Into the Badlands (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018