Giriş Kayıt
Steven Anthony Jones

Steven Anthony Jones


Oyuncu

Steven Anthony Jones, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Steve Anthony Jones
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 1,823
2010 Dram Oyuncu 7.3 114

Umut Mevsimi
2005 Dram Oyuncu 5.5 6,028
1998 Biyografi Oyuncu 6.7 89,742
1996 Komedi Oyuncu 5.8 50,671

Şeref Bağı
1993 Suç Oyuncu 8.0 25,588
1992 Dram Oyuncu 6.9 11,196
Film Altyazıları
Rampage (15,251) Ready Player One (10,845) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,697) The Cured (1,513) Blockers (1,217) Den 12. mann (710) Set It Up (539) Black Panther (532) Journey's End (463)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,901) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,690) La casa de papel (2,154) The 100 (1,692) Legion (1,408) Fear the Walking Dead (1,126) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018