Giriş Kayıt
Steven Anthony Jones

Steven Anthony Jones


Oyuncu

Steven Anthony Jones, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Steve Anthony Jones
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 1,823
2010 Dram Oyuncu 7.3 114

Umut Mevsimi
2005 Dram Oyuncu 5.5 6,028
1998 Biyografi Oyuncu 6.7 83,630
1996 Komedi Oyuncu 5.8 48,042

Şeref Bağı
1993 Suç Oyuncu 8.0 23,923
1992 Dram Oyuncu 6.9 10,490
Film Altyazıları
Passengers (6,370) Assassin's Creed (6,091) Doctor Strange (4,604) Allied (3,291) Arrival (2,801) Split (2,556) xXx: Return of Xander Cage (2,436) Forushande (2,365) Moana (2,116) Hacksaw Ridge (1,685)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,041) Legion (6,726) Supernatural (6,390) Arrow (5,440) Taboo (5,048) Vikings (4,203) Black Sails (3,655) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,611) Suits (3,564) Blindspot (3,414)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017