Giriş Kayıt
Steven Anthony Jones

Steven Anthony Jones


Oyuncu

Steven Anthony Jones, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Steve Anthony Jones
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 1,823
2010 Dram Oyuncu 7.3 114

Umut Mevsimi
2005 Dram Oyuncu 5.5 6,028
1998 Biyografi Oyuncu 6.7 84,591
1996 Komedi Oyuncu 5.8 48,423

Şeref Bağı
1993 Suç Oyuncu 8.0 24,127
1992 Dram Oyuncu 6.9 10,490
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017