Giriş Kayıt
John Pierce Jones

John Pierce Jones


Oyuncu, Senarist

John Pierce Jones, Anglesey, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist. (2011) Özgürlük Yemini (2011), (2009) Lesbian Vampire Killers (2009), (2001) Lucky Break (2001), (1984) Sword of the Valiant: The Legend of Sir Gawain and the Green Knight (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Anglesey, Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: John Pierce-Jones
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 36,896
2009 Aksiyon Oyuncu 5.2 18,396
2001 Dram Oyuncu 6.4 9,623
2001 Komedi Oyuncu 6.2 1,948
1985 Gerilim Oyuncu    

Brezilya
1985 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.0 167,785
1984 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,547
1979 Komedi Senarist    
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018