Giriş Kayıt
Gary Jones

Gary Jones


Görsel Efekt, Yönetmen, Özel Efekt, Yönetmen Asistanı

Gary Jones, görsel efekt, yönetmen, Özel efekt, yönetmen asistanı. Deadly Impact (2010), 12 Gifts of Christmas (2015), Inner Demons (2014), The Rage (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: G.B. Jones | Gary B. Jones
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görsel Efekt 5.8 25
2017 Aksiyon Yapımcı 2.5 601
2016 Gerilim Görsel Efekt 5.4 75
2016 Dram Görsel Efekt    
2016 Korku Görsel Efekt 4.9 285
2016 Komedi Görsel Efekt 6.3 487
2016 Gerilim Görsel Efekt 5.2 141
2016 Korku Görsel Efekt 3.4 266
2015 Komedi Görsel Efekt 6.8 1,393
2015 Dram Görsel Efekt 6.4 586
2015 Aile Görsel Efekt 5.7 258
2015 Komedi Görsel Efekt 6.2 179
2015 Dram Görsel Efekt 5.5 260
2015 Dram Görsel Efekt 6.0 243
2015 Komedi Görsel Efekt 4.8 101
2015 Korku Yönetmen Asistanı
Görsel Efekt
Editorial Department
2.2 482
2014 Romantik Görsel Efekt 6.4 164
2014 Suç Görsel Efekt 5.3 90
2014 Korku Görsel Efekt 5.2 1,691
2013 Fantastik Görsel Efekt
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
3.5 823
2010 Korku Yapımcı
Görsel Efekt
3.4 781
2010 Belgesel Oyuncu 7.0 29
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 2,177
2009 Aksiyon Görsel Efekt
Yönetmen
3.6 337

Yıldırım
2009 Aksiyon Yönetmen    

Karabasan 3
2008 Korku Görsel Efekt
Yönetmen
   
2008 Korku Özel Efekt 3.6 131

Hortlak
2008 Fantastik Görsel Efekt
Yönetmen
Çeşitli
   

Cehennem tarlasi
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Makyaj
   
2007 Bilim-Kurgu Yönetmen    
2007 Korku Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Görsel Efekt
4.3 1,510

Zombi Kovboylar
2007 Komedi Yönetmen Asistanı
Makyaj
5.3 1,814
2005 Macera Yönetmen Asistanı 5.6 4,516
2005 Macera Yönetmen Asistanı
Makyaj
   
2004 Korku Yönetmen Asistanı    
2002 Korku Yönetmen 3.7 1,402
2002 Macera Yönetmen 5.6 372
2000 Korku Yönetmen 3.9 2,277

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Makyaj 7.3 237,413

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yönetmen
6.7 34,982
1995 Komedi Yapımcı
Özel Efekt
Kameraman
Çeşitli
3.6 412
1995 Korku Yönetmen
Senarist
Kameraman
Özel Efekt
Makyaj
4.5 1,587

Zor Hedef
1993 Aksiyon Özel Efekt 6.1 37,530

Karanlığın Ordusu
1992 Komedi Özel Efekt 7.6 139,511

Gizli Görev
1992 Aksiyon Özel Efekt 6.9 6,698
1989 Korku Özel Efekt 5.0 2,057

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Oyuncu
Özel Efekt
7.8 123,653
1985 Aksiyon Makyaj
Oyuncu
Özel Efekt
6.0 602
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017