Giriş Kayıt
Allison Jones

Allison Jones


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Allison Jones, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı. Çok Fena (2007), 40 Yıllık Bekar (2005), Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi (2006), Scott Pilgrim Dünyaya Karşı (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alison Jones
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Tam Gaz
2017 Aksiyon 8.2 94,299
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 4,192
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.3 1,780
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.8 79,873
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.7 8,540

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 155,162
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 34,530
2016 Komedi Casting 5.4 31,227

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 71,475
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 2,242
2015 Macera Casting 7.2 1,725
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 97,615

Bana Hoş Geldiniz
2014 Komedi Casting 5.9 15,044
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.9 39,815
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 9,731
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.2 781
2013 Komedi Casting 8.3 83,091

Ateşli Aynasızlar
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 141,866
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.4 123,509
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 109,280
2012 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 79,064

Kampanya
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 111,675

Diktatör
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 228,571
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.2 30,129
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 17,911
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,262

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 4.4 23,554

Korku Gecesi
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 88,993

Nedimeler
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 230,971
2011 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.0 204,244

Ayı Yogi
2010 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 4.6 17,387

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 202,845

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 50,582

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 106,870

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.5 299,095

Matrak Adamlar
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 104,023
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 125,307

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 18,163

Adamım Benim
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 173,978
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.6 142,766
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.3 44,122
2009 Komedi Casting 7.9 19,187

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 226,217

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 70,125

Çok Fena
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.6 448,141

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 312,513

Tam Gaz
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 64,196
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 311,396

Başıboş Afacanlar
2006 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.1 8,756

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 139,589

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 332,769

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.2 66,105
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.8 229,193
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.9 228,389

Taken 1
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.8 24
2002 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 4,342
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 15,171
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.7 73,051

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 22,926
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.9 104,191

Derin Darbe
1998 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 141,526
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 832
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 22,601
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
1995 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 115
1995 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.0 309
1994 Aile Oyuncu Yönetmeni    
1993 Komedi Casting 8.1 33,668
1990 Komedi Casting
Oyuncu Yönetmeni
7.9 97,362
1989 Aile Oyuncu Yönetmeni 5.7 421
1989 Suç Oyuncu Yönetmeni    

Altın Kızlar
1985 Komedi Casting 7.8 24,154
1985 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 1,020
1982 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 12,666
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017