Giriş Kayıt
Allison Jones

Allison Jones


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Allison Jones, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı. Çok Fena (2007), 40 Yıllık Bekar (2005), Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi (2006), Scott Pilgrim Dünyaya Karşı (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alison Jones
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.7 383

Tam Gaz
2017 Aksiyon 7.9 180,048
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 10,768
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.3 1,870
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 101
2017 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
   

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.8 83,196
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 13,350

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 157,958
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 35,846
2016 Komedi Casting 5.4 31,810

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 73,201
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 2,242
2015 Macera Casting 7.2 1,769

Sert Ol
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 98,906

Bana Hoş Geldiniz
2014 Komedi Casting 5.9 15,320
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.9 40,170
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 9,731
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.2 781
2013 Komedi Casting 8.3 85,578

Ateşli Aynasızlar
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 142,874
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.4 124,348
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 109,984
2012 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 79,799

Kampanya
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 112,275

Diktatör
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 230,428
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.2 30,922
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 17,911
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,262

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 4.4 23,554

Korku Gecesi
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 89,546

Nedimeler
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 232,519
2011 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.0 205,731

Ayı Yogi
2010 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 4.6 17,516

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 204,322

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 50,954

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 107,629

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.5 302,745

Matrak Adamlar
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 104,395
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 125,971

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 18,163

Adamım Benim
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 175,083
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.6 145,279
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.3 44,436
2009 Komedi Casting 7.9 19,295

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 227,891

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 70,492

Çok Fena
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.6 451,375

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 314,102

Tam Gaz
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 64,678
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 313,296

Başıboş Afacanlar
2006 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.1 8,756

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 140,524

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 334,952

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.2 66,528
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.8 233,161
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.9 230,742

Taken 1
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.8 24
2002 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 4,342
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 15,203
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.7 74,639

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 23,112
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.9 105,714

Derin Darbe
1998 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 142,275
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 832
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 22,754
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
1995 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 115
1995 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.0 309
1994 Aile Oyuncu Yönetmeni    
1993 Komedi Casting 8.1 33,934
1990 Komedi Casting
Oyuncu Yönetmeni
7.9 98,287
1989 Aile Oyuncu Yönetmeni 5.7 421
1989 Suç Oyuncu Yönetmeni    

Altın Kızlar
1985 Komedi Casting 7.8 24,446
1985 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 1,020
1982 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 12,793
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017