Giriş Kayıt
Lisa Andoh

Lisa Andoh


Oyuncu

Lisa Andoh, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Lisa Joliff | Lisa Joliffe-Andoh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sürücü
2011 Suç Çeşitli 7.8 461,686

Mutluluğun Peşinde
2010 Dram Çeşitli 7.0 42,008
2009 Gizem Çeşitli 7.2 33
2000 Biyografi Oyuncu    

Kırmızı Leke
1995 Dram Oyuncu 5.2 12,428
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017