Giriş Kayıt
Lisa Andoh

Lisa Andoh


Oyuncu

Lisa Andoh, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Lisa Joliff | Lisa Joliffe-Andoh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sürücü
2011 Suç Çeşitli 7.8 483,402

Mutluluğun Peşinde
2010 Dram Çeşitli 7.0 43,455
2009 Gizem Çeşitli 7.2 33
2000 Biyografi Oyuncu    

Kırmızı Leke
1995 Dram Oyuncu 5.2 12,870
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,135) Blade Runner 2049 (3,403) Jigsaw (2,581) Last Flag Flying (2,407) The Man from Earth: Holocene (2,373) Geostorm (2,322) The Open House (1,340) Dunkirk (1,141) The Foreigner (1,016) It (986)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,801) Black Mirror (5,417) Supernatural (4,655) The Big Bang Theory (3,954) Shameless (2,537) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,534) The Blacklist (2,176) The Flash (1,892) The X Files (1,848) Knightfall (1,455)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018