Giriş Kayıt
Shawn Jolicoeur

Shawn Jolicoeur


Görsel Efekt

Shawn Jolicoeur, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 62,074

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 37,856
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 334,836

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 27,361

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 58,420
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 232,985
Dizi Altyazıları
The Flash (5,665) Black Sails (4,558) Into the Badlands (4,034) Iron Fist (2,811) Vikings (1,947) Legion (1,745) Game of Thrones (1,509) Arrow (1,460) The 100 (1,409) Billions (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017