Giriş Kayıt
Shawn Jolicoeur

Shawn Jolicoeur


Görsel Efekt

Shawn Jolicoeur, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 64,384

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 39,567
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 350,712

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 28,522

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 61,482
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 243,322
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018