Giriş Kayıt
Shawn Jolicoeur

Shawn Jolicoeur


Görsel Efekt

Shawn Jolicoeur, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 61,838

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 37,681
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 333,184

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 27,260

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 58,098
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 231,969
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,498) Assassin's Creed (5,499) Passengers (4,084) Doctor Strange (3,840) Allied (2,715) Split (2,477) Arrival (2,220) Forushande (2,033) xXx: Return of Xander Cage (1,955) Moana (1,749)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,889) Taboo (4,285) Arrow (3,521) Vikings (3,520) Blindspot (2,997) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,957) Suits (2,641) Legion (2,530) Black Sails (2,342) Sherlock (2,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017