Giriş Kayıt
Shawn Jolicoeur

Shawn Jolicoeur


Görsel Efekt

Shawn Jolicoeur, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 63,608

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 38,946
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 344,795

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 28,140

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 60,338
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 239,838
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017