Giriş Kayıt
Shawn Jolicoeur

Shawn Jolicoeur


Görsel Efekt

Shawn Jolicoeur, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 63,184

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 38,626
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 342,138

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 27,923

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 59,834
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 238,069
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017