Giriş Kayıt
Shawn Jolicoeur

Shawn Jolicoeur


Görsel Efekt

Shawn Jolicoeur, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 63,906

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 39,191
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 346,741

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 28,265

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 60,683
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 240,958
Dizi Altyazıları
Vikings (13,562) Supernatural (5,728) Mr. Robot (5,334) The Big Bang Theory (4,570) Gotham (3,514) Game of Thrones (3,354) Arrow (2,532) The Flash (2,445) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,327) Shameless (2,281)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017