Giriş Kayıt
Shawn Jolicoeur

Shawn Jolicoeur


Görsel Efekt

Shawn Jolicoeur, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 61,622

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 37,489
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 331,299

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 27,018

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 57,744
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 230,752
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017