Giriş Kayıt
Ted Johnston

Ted Johnston


Sesler

Ted Johnston, sesler. "O" (1990), Stepfather II (1989), Relentless (1989), (1989) Bak Şu Konuşana (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ted Johnson | Ted E. Johnston
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Aksiyon Sesler 2.8 9,495
1991 Komedi Sesler 5.8 7,586

"O"
1990 Dram Sesler 6.9 90,787

Define Adası
1990 Aksiyon Sesler 7.4 3,431

Bak Şu Konuşana
1989 Komedi Sesler 5.8 69,676
1989 Korku Sesler 5.6 2,278

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Fantastik Sesler 5.1 34,100
1989 Komedi Sesler 6.5 9,447
1989 Suç Sesler 5.9 1,001

Saygon
1988 Aksiyon Sesler 6.2 2,065
1988 Macera Sesler 3.5 8,319

Manyak Polis
1988 Aksiyon Sesler 6.0 11,286

Ve Tanrı Kadını Yarattı
1988 Komedi Sesler 4.2 1,421
1986 Dram Sesler 7.1 264
1985 Macera Sesler 6.7 1,442
Dizi Altyazıları
Westworld (8,109) The Flash (4,673) The 100 (4,377) La casa de papel (4,048) Legion (3,464) The Expanse (2,513) Supernatural (2,236) Krypton (1,904) The Big Bang Theory (1,802) Fear the Walking Dead (1,627)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018