Giriş Kayıt
Ted Johnston

Ted Johnston


Sesler

Ted Johnston, sesler. "O" (1990), Stepfather II (1989), Relentless (1989), (1989) Bak Şu Konuşana (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ted Johnson | Ted E. Johnston
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Aksiyon Sesler 2.8 8,796
1991 Komedi Sesler 5.8 7,586

"O"
1990 Dram Sesler 6.9 70,097

Define Adası
1990 Aksiyon Sesler 7.4 3,431

Bak Şu Konuşana
1989 Komedi Sesler 5.8 67,150
1989 Korku Sesler 5.6 2,278

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Korku Sesler 5.1 31,396
1989 Komedi Sesler 6.6 8,196
1989 Suç Sesler 5.9 1,001

Saygon
1988 Aksiyon Sesler 6.2 2,065
1988 Macera Sesler 3.4 7,986

Manyak Polis
1988 Aksiyon Sesler 6.0 10,711

Ve Tanrı Kadını Yarattı
1988 Komedi Sesler 4.2 1,421
1986 Dram Sesler 7.1 264
1985 Macera Sesler 6.7 1,442
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017