Giriş Kayıt
Ted Johnston

Ted Johnston


Sesler

Ted Johnston, sesler. "O" (1990), Stepfather II (1989), Relentless (1989), (1989) Bak Şu Konuşana (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ted Johnson | Ted E. Johnston
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Aksiyon Sesler 2.8 8,796
1991 Komedi Sesler 5.8 7,586

"O"
1990 Dram Sesler 6.9 70,097

Define Adası
1990 Aksiyon Sesler 7.4 3,431

Bak Şu Konuşana
1989 Komedi Sesler 5.8 65,357
1989 Korku Sesler 5.6 2,278

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Korku Sesler 5.1 31,079
1989 Komedi Sesler 6.6 7,451
1989 Suç Sesler 5.9 1,001

Saygon
1988 Aksiyon Sesler 6.2 2,065
1988 Macera Sesler 3.4 7,677

Manyak Polis
1988 Aksiyon Sesler 6.0 9,945

Ve Tanrı Kadını Yarattı
1988 Komedi Sesler 4.2 1,421
1986 Dram Sesler    
1985 Macera Sesler 6.7 1,442
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,016) Assassin's Creed (9,009) Doctor Strange (5,399) Allied (4,436) Passengers (3,675) Moana (3,092) Arrival (2,888) Forushande (2,704) Split (2,517) Lion (2,246)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,908) The Flash (6,804) Vikings (4,464) Supernatural (3,320) Suits (3,169) Blindspot (3,090) Arrow (3,089) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,892) Sherlock (2,678) Black Sails (2,320)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017