Giriş Kayıt
Jim Johnston

Jim Johnston


Yönetmen

Jim Johnston, yönetmen. Babylon 5 (1994), Tour of Duty (1987), Kanun Namına (1984), Sliders (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jim R. Johnson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Suç Yönetmen    
1999 Dram Yönetmen    
1998 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,278
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 13,860
1995 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 13,612
1994 Aksiyon Yönetmen 8.3 23,476
1987 Aksiyon Yönetmen 8.4 3,066

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen 7.5 17,853
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017