Giriş Kayıt
Jim Johnston

Jim Johnston


Yönetmen

Jim Johnston, yönetmen. Babylon 5 (1994), Tour of Duty (1987), Kanun Namına (1984), Sliders (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jim R. Johnson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Suç Yönetmen    
1999 Dram Yönetmen    
1998 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,278
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 13,989
1995 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 13,779
1994 Aksiyon Yönetmen 8.2 23,754
1987 Aksiyon Yönetmen 8.4 3,110

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen 7.5 18,164
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017