Giriş Kayıt
Jim Johnston

Jim Johnston


Yönetmen

Jim Johnston, yönetmen. Babylon 5 (1994), Tour of Duty (1987), Kanun Namına (1984), Sliders (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jim R. Johnson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Suç Yönetmen    
1999 Dram Yönetmen    
1998 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,278
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 13,779
1995 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 13,504
1994 Aksiyon Yönetmen 8.2 23,298
1987 Aksiyon Yönetmen 8.4 3,040

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen 7.5 17,672
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017