Giriş Kayıt
Jim Johnston

Jim Johnston


Yönetmen

Jim Johnston, yönetmen. Babylon 5 (1994), Tour of Duty (1987), Kanun Namına (1984), Sliders (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jim R. Johnson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Suç Yönetmen    
1999 Dram Yönetmen    
1998 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,278
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 14,350
1995 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 14,215
1994 Aksiyon Yönetmen 8.3 24,551
1987 Aksiyon Yönetmen 8.4 3,251

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen 7.5 19,061
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,588) Den of Thieves (3,187) Maze Runner: The Death Cure (2,917) Winchester (2,609) Hostiles (2,410) 12 Strong (1,886) A martfüi rém (1,833) Bleeding Steel (1,429) The Commuter (1,403) Submergence (1,209)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,025) Westworld (5,386) Supernatural (4,826) The Big Bang Theory (3,525) The Terror (2,996) Gotham (2,959) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,519) Arrow (2,485) The Flash (2,056) Krypton (1,773)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018