Giriş Kayıt
Jim Johnston

Jim Johnston


Yönetmen

Jim Johnston, yönetmen. Babylon 5 (1994), Tour of Duty (1987), Kanun Namına (1984), Sliders (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jim R. Johnson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Suç Yönetmen    
1999 Dram Yönetmen    
1998 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,278
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 14,125
1995 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 13,954
1994 Aksiyon Yönetmen 8.2 24,044
1987 Aksiyon Yönetmen 8.4 3,164

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yönetmen 7.5 18,521
Dizi Altyazıları
Vikings (7,119) Shameless (5,962) Game of Thrones (3,899) Mr. Robot (3,329) Supernatural (3,061) The Big Bang Theory (2,411) Arrow (2,388) Outlander (2,193) Gotham (1,986) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017