Giriş Kayıt
Bob Johnston

Bob Johnston


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Bob Johnston, yapım yöneticisi, yapımcı. The Big Easy (1986), Şanslı (1995), Money for Nothing (1993), Avenging Force (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob W. Johnston | Robert W. Johnston | Robert John
Takma İsmi: LA Bob
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.8 71,959
2001 Komedi Yapımcı 6.2 577

Çifte Tehlike
1999 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 59,031

Bekarlığa Veda
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 6,677

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 181,087

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 27,018

Şanslı
1995 Dram 0 6.7 5,285
1993 Komedi 0 5.7 3,184
1991 Tarihi 0    

Günahkâr
1988 Korku 0 4.9 1,006
1986 Suç 0 6.6 9,590
1986 Aksiyon 0 5.8 1,666
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,764) Silence (1,861) Personal Shopper (1,628) Gold (1,559) Split (1,082) La La Land (1,056) Get Out (720) The Age of Shadows (711) The Great Wall (708) The Void (707)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,809) Supernatural (4,610) The Flash (4,463) Arrow (3,923) The Big Bang Theory (3,209) Better Call Saul (2,876) Gotham (1,527) Game of Thrones (1,481) Vikings (1,209) Into the Badlands (1,165)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017