Giriş Kayıt
Bob Johnston

Bob Johnston


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Bob Johnston, yapım yöneticisi, yapımcı. The Big Easy (1986), Şanslı (1995), Money for Nothing (1993), Avenging Force (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob W. Johnston | Robert W. Johnston | Robert John
Takma İsmi: LA Bob
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.8 74,106
2001 Komedi Yapımcı 6.2 577

Çifte Tehlike
1999 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 60,725

Bekarlığa Veda
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 6,677

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 192,914

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 27,916

Şanslı
1995 Dram 0 6.7 5,285
1993 Komedi 0 5.7 3,184
1991 Tarihi 0    

Günahkâr
1988 Korku 0 4.9 1,006
1986 Suç 0 6.6 9,590
1986 Aksiyon 0 5.8 1,666
Dizi Altyazıları
Vikings (6,391) Shameless (3,884) Game of Thrones (3,094) Mr. Robot (2,973) Supernatural (2,755) The Big Bang Theory (2,215) Arrow (2,202) Outlander (1,928) Gotham (1,794) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,769)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017