Giriş Kayıt
Kurt Johnstad

Kurt Johnstad


Kameraman, Senarist, Yapımcı

Kurt Johnstad, kameraman, senarist, yapımcı. Delusion (1991), Mr. Destiny (1990), (1993) Parazit (1993), (1991) The Rapture (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kurt Olaf Johnstad
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Yapımcı    
2017 Belgesel Yapımcı 7.7 6

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.7 126,274
2014 Dram Yapımcı 8.1 48

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Senarist 6.2 251,413

Şeref Madalyası
2012 Aksiyon Senarist 6.5 62,155

300 Spartalı
2006 Aksiyon Senarist 7.7 666,965

Parazit
1993 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 14,394
1992 Biyografi Kameraman 5.5 1,198
1991 Dram Kameraman 6.4 4,132
1991 Suç Kameraman 6.3 533
1990 Fantastik Kameraman 6.3 9,958
Dizi Altyazıları
Westworld (7,048) The 100 (3,284) The Expanse (2,728) La casa de papel (2,035) The Crossing (1,691) Colony (1,555) 12 Monkeys (1,277) Genius (1,118) Into the Badlands (1,053) Vikings (1,046)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018