Giriş Kayıt
Wil Johnson

Wil Johnson (52)


Oyuncu

Wilbert Charles Johnson, 18 Nisan 1965 Haringey, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Daha İyi Bir Dünyada (2010), Waking the Dead (2000), Evet (2004), (2008) Adulthood (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wilbert Charles Johnson
Doğum Tarihi: 18 Nisan 1965
Doğum Yeri: Haringey, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Wilbert Johnson | Will Johnson
Burcu: Koç
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.6 2,421
2013 48 Gerilim Oyuncu 5.8 55
2013 48 Aksiyon Oyuncu    
2012 47 Oyuncu 3.7 284
2011 46 Komedi Oyuncu 5.4 3,596

Daha İyi Bir Dünyada
2010 45 Dram Oyuncu 7.7 33,788
2010 45 Gerilim Oyuncu 2.9 794
2008 43 Dram Oyuncu 6.7 10,385
2006 Dram Oyuncu 7.3 2,221
2006 Suç Oyuncu 8.0 7,207

Evet
2004 39 Dram Oyuncu 6.9 2,743
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,995
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,151
1996 Suç Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,080
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,799) Silence (1,870) Personal Shopper (1,638) Gold (1,581) Split (1,092) La La Land (1,070) Get Out (727) The Age of Shadows (719) The Void (715) The Great Wall (713)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,875) Supernatural (4,659) The Flash (4,485) Arrow (3,935) The Big Bang Theory (3,235) Better Call Saul (2,895) Gotham (1,532) Game of Thrones (1,516) Vikings (1,223) Into the Badlands (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017