Giriş Kayıt
Wil Johnson

Wil Johnson (51)


Oyuncu

Wilbert Charles Johnson, 18 Nisan 1965 Haringey, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Daha İyi Bir Dünyada (2010), Waking the Dead (2000), Evet (2004), (2008) Adulthood (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wilbert Charles Johnson
Doğum Tarihi: 18 Nisan 1965
Doğum Yeri: Haringey, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Wilbert Johnson | Will Johnson
Burcu: Koç
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.6 2,293
2013 48 Gerilim Oyuncu 5.8 55
2013 48 Aksiyon Oyuncu    
2012 47 Oyuncu 3.7 284
2011 46 Komedi Oyuncu 5.4 3,596

Daha İyi Bir Dünyada
2010 45 Dram Oyuncu 7.7 33,572
2010 45 Gerilim Oyuncu 2.9 794
2008 43 Dram Oyuncu 6.7 10,200
2006 Dram Oyuncu 7.3 2,199
2006 Suç Oyuncu 8.0 7,029

Evet
2004 39 Dram Oyuncu 6.9 2,743
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,950
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,117
1996 Suç Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,045
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,959) Legion (9,855) The 100 (7,620) Arrow (7,110) The Flash (6,096) The Big Bang Theory (5,499) Black Sails (4,557) Taboo (4,201) Suits (3,972) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,865)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017