Giriş Kayıt
Wendell Johnson

Wendell Johnson


Yapım Tasarımcısı

Wendell Johnson, yapım tasarımcısı. Whitney (2011), Kevin Can Wait (2016), Eski Eş (2011), The Game (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 6,959
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.3 2,251
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.6 11,891

Eski Eş
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 4,339
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 151
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 2,244

Bir Çift Kral
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 2,601
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.9 3,431
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.1 1,374
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2000 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 2,759
2000 Macera Yapım Tasarımcısı 7.1 19,329
1999 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.3 598

Uzay Yolu V: Son Sınır
1989 Aksiyon Çeşitli 5.4 49,172

Cennette Aşk
1987 Komedi Çeşitli 6.5 2,575
Film Altyazıları
Rampage (14,395) Ready Player One (10,368) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,138) The Cured (1,998) Blockers (1,106) Set It Up (1,041) Den 12. mann (967) Journey's End (828) Black Panther (728)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,518) 12 Monkeys (3,312) La casa de papel (2,813) Into the Badlands (2,740) Legion (1,779) Fear the Walking Dead (1,487) The 100 (1,391) The Expanse (1,389) The Crossing (1,097) Vikings (1,079)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018