Giriş Kayıt
Wendell Johnson

Wendell Johnson


Yapım Tasarımcısı

Wendell Johnson, yapım tasarımcısı. Whitney (2011), Kevin Can Wait (2016), Eski Eş (2011), The Game (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.8 5,719
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.3 2,088
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.6 11,773

Eski Eş
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 4,339
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 151
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 2,244

Bir Çift Kral
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 2,462
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.9 3,352
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.1 1,374
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2000 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.0 2,649
2000 Macera Yapım Tasarımcısı 7.0 18,828
1999 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.3 598

Uzay Yolu V: Son Sınır
1989 Aksiyon Çeşitli 5.4 47,487

Cennette Aşk
1987 Komedi Çeşitli 6.5 2,575
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017