Giriş Kayıt
Wendell Johnson

Wendell Johnson


Yapım Tasarımcısı

Wendell Johnson, yapım tasarımcısı. Whitney (2011), Kevin Can Wait (2016), Eski Eş (2011), The Game (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.8 6,152
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.3 2,088
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.6 11,773

Eski Eş
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 4,339
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 151
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 2,244

Bir Çift Kral
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 2,511
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.9 3,375
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.1 1,374
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2000 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.0 2,696
2000 Macera Yapım Tasarımcısı 7.0 18,985
1999 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.3 598

Uzay Yolu V: Son Sınır
1989 Aksiyon Çeşitli 5.4 48,179

Cennette Aşk
1987 Komedi Çeşitli 6.5 2,575
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,725) Blade Runner 2049 (3,502) Jigsaw (2,632) Last Flag Flying (2,430) The Man from Earth: Holocene (2,406) Geostorm (2,370) The Open House (1,343) Dunkirk (1,177) The Foreigner (1,044) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,091) Black Mirror (5,621) Supernatural (4,707) The Big Bang Theory (4,045) Shameless (2,639) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,568) The Blacklist (2,214) The Flash (1,911) The X Files (1,891) Knightfall (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018