Giriş Kayıt
Timothy O. Johnson

Timothy O. Johnson (52)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Timothy O. Johnson, 17 Mart 1965 Minneapolis, Minnesota, ABD doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. A Bride for Christmas (2012), How to Fall in Love (2012), Naughty or Nice (2012), A December Bride (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Timothy O. Johnson
Doğum Tarihi: 17 Mart 1965
Doğum Yeri: Minneapolis, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Timothy Oscar Johnson | Timothy O Johnson | Timoth
Burcu: Balık
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.0 24
2016 51 Romantik Yapımcı 6.1 229
2016 51 Komedi Yapımcı 6.9 855
2016 51 Komedi Yapımcı 6.7 616
2016 51 Gerilim Yapımcı 6.3 225
2016 51 Gerilim Yapımcı 5.8 60
2016 51 Romantik Yapımcı 5.7 336
2016 51 Suç Yapımcı 5.6 163
2016 51 Dram Yapımcı 6.4 363
2016 51 Romantik Yapımcı    
2016 51 Gerilim Yapımcı    
2015 50 Gerilim Yapımcı    
2015 50 Aile Yapımcı    
2015 50 Komedi Yapımcı    
2015 50 Dram Yapımcı 7.0 143
2015 Komedi Yapımcı 7.3 400
2015 50 Gerilim Yapımcı 6.6 578
2015 50 Gerilim Yapımcı 3.8 190
2015 50 Suç Yapımcı    
2015 50 Dram Yapımcı 5.6 818
2015 50 Dram Yapımcı    
2014 49 Gerilim Yapımcı 5.1 604
2014 49 Romantik Yapımcı    
2014 Western Yapımcı 6.3 1,275
2014 49 Dram Yapımcı 6.2 86
2014 49 Dram Yapımcı 5.6 585
2014 49 Komedi Yapımcı 5.8 364
2014 49 Dram Yapımcı    
2014 49 Gerilim Yapımcı 5.5 126
2014 49 Romantik Yapımcı 5.4 233

Kar Gelini
2013 48 Aile Yapımcı    
2013 48 Gerilim Yapımcı    
2013 48 Dram Yapımcı    
2012 47 Gerilim Yapımcı 5.7 6
2012 Komedi Yapımcı 6.5 1,763
2012 47 Dram Yapımcı 6.5 1,321
2012 47 Gerilim Yapımcı    
2012 47 Komedi Yapımcı 6.3 1,705
2012 47 Gerilim Yapımcı 6.9 14
2012 47 Dram Yapımcı 5.9 685
2011 46 Suç Yapımcı 5.5 175

Tatil Nişanı
2011 46 Komedi Yapımcı    
2011 46 Dram Yapımcı    
2011 46 Dram Yapımcı    

Sınırda Cinayet
2011 46 Gerilim Yapımcı    
2010 45 Dram Yapımcı 5.4 515
2009 44 Dram Yapımcı 4.9 421
2009 44 Dram Yapımcı 6.1 247
2009 44 Aksiyon Yapımcı    

Kasırga Vadisi
2009 44 Dram Yapımcı    
2008 43 Dram Yapımcı 5.0 523
2008 43 Biyografi Yapımcı    
2007 42 Dram Yapımcı    
2003 38 Aksiyon Yapımcı    
2002 37 Aksiyon Yapımcı    
2002 Suç Yapımcı 7.2 1,408
2001 Dram Yapım Yöneticisi    
2000 35 Dram Yapımcı    
1993 Dram Yapımcı 6.7 8,125
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017