Giriş Kayıt
Penny Johnson Jerald

Penny Johnson Jerald (57)


Oyuncu

Penny Johnson Jerald, 14 Mart 1961 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu. The Orville (2017), The Larry Sanders Show (1992), (2001) 24 (2001), (2009) Castle (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1961
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Penny Johnson Jerald
Burcu: Balık
Boyu: 1.65 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 56 Komedi Oyuncu 7.5 6
2017 Macera Oyuncu 7.9 32,395
2015 54 Animasyon Oyuncu 7.1 3,718
2009 Komedi Oyuncu 8.2 128,538
2008 Dram Oyuncu    
2006 45 Dram Oyuncu    
2005 44 Dram Oyuncu 7.0 44,934

4400
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 38,991
2003 42 Dram Oyuncu    

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 99,773
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 159,302
2000 39 Gerilim Oyuncu    
1998 37 Komedi Oyuncu 4.9 4,605

Mutlak Güç
1997 36 Suç Oyuncu 6.7 43,987

Zaman Silahı
1995 34 Aksiyon Oyuncu 5.3 603

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 44,317

Bunun Aşkla Ne İlgisi Var
1993 32 Biyografi Oyuncu 7.2 14,799
1993 32 Aksiyon Oyuncu 5.5 202
1993 32 Komedi Oyuncu 7.2 3,388

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Oyuncu 7.9 40,920
1992 Komedi Oyuncu 8.4 6,585
1990 Gizem Oyuncu 4.9 252

Tepenin Gözleri - 2.Bölüm
1984 23 Korku Oyuncu 3.7 4,344
1984 23 Komedi Oyuncu 5.9 3,441
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,474
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,732
Film Altyazıları
Rampage (11,214) Ready Player One (8,417) Escape Plan 2: Hades (7,220) The Cured (1,876) Tomb Raider (1,757) Set It Up (951) Den 12. mann (818) Journey's End (759) Blockers (611) Black Panther (599)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,197) 12 Monkeys (2,844) La casa de papel (2,373) Into the Badlands (2,323) Legion (1,533) Fear the Walking Dead (1,368) The Expanse (1,198) Vikings (901) Colony (847) The Crossing (807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018