Giriş Kayıt
Matt Johnson

Matt Johnson


Görsel Efekt

Matt Johnson, görsel efekt. Tepeden İndim Dağa (1995), Restorasyon (1995), (1997) 007 James Bond: Yarın Asla Ölmez (1997), (2010) Aşka Yolculuk (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matthew Johnson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mary Poppins Dönüyor
2018 Aile Görsel Efekt    

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 167,476

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon 7.7 453,106

Sihirli Orman
2014 Macera Görsel Efekt 6.0 111,785

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 104,912

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 503,331

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 557,948

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 115,335

Çılgın Köpek
2010 Komedi Görsel Efekt 4.2 11,459

Aşka Yolculuk
2010 Komedi Görsel Efekt 6.5 77,051

Tutsak
2009 Dram Görsel Efekt    

Beverly Hills Çuvava
2008 Macera Görsel Efekt 3.7 18,305

Gerçek Masallar
2008 Komedi Görsel Efekt 6.1 76,318

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,622

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 156,582
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 111,859

Omen 666
2006 Korku Görsel Efekt 5.5 50,700
2005 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 860,441

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 Macera Görsel Efekt 6.8 164,272

Kral Arthur
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 143,528

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 86,826

24 Saat Parti İnsanları
2002 Biyografi Görsel Efekt 7.4 28,347

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Görsel Efekt 9.5 256,941
1999 Macera Görsel Efekt    
1999 Biyografi Görsel Efekt    

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 61,061

Tatlı Sert
1998 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 36,675

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 156,912

Ufuk Faciası
1997 Korku Görsel Efekt 6.7 129,595

Aziz
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 54,301
1996 Animasyon Görsel Efekt 6.3 123,100

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 321,226

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Görsel Efekt 2.4 8,011

Restorasyon
1995 Biyografi Görsel Efekt 6.7 7,667

Tepeden İndim Dağa
1995 Komedi Görsel Efekt 6.6 13,743
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017