Giriş Kayıt
Llou Johnson

Llou Johnson


Oyuncu

Llou Johnson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Oyuncu 5.8 8,511
2013 Dram Oyuncu 6.0 78
2013 Macera Oyuncu 4.5 126

Tatil Gibisi Yok
2008 Komedi Oyuncu 6.1 3,139

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Oyuncu 6.0 20,673

Berber Dükkanı 2
2004 Komedi Oyuncu 5.7 10,969
2003 Dram Oyuncu 7.2 2,768

Berber Dükkanı
2002 Komedi Oyuncu 6.3 26,670

Okulda
1999 Dram Oyuncu 6.0 3,134
Dizi Altyazıları
Westworld (4,466) La casa de papel (2,259) The Expanse (1,922) Legion (1,581) Colony (1,391) Cloak & Dagger (1,197) Goliath (1,189) Vikings (911) Lucifer (767) 12 Monkeys (755)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018