Giriş Kayıt
Llou Johnson

Llou Johnson


Oyuncu

Llou Johnson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Oyuncu 5.8 8,385
2013 Dram Oyuncu 6.0 78
2013 Macera Oyuncu 4.5 126

Tatil Gibisi Yok
2008 Komedi Oyuncu 6.1 3,139

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Oyuncu 6.0 20,673

Berber Dükkanı 2
2004 Komedi Oyuncu 5.7 10,969
2003 Dram Oyuncu 7.2 2,768

Berber Dükkanı
2002 Komedi Oyuncu 6.3 25,288

Okulda
1999 Dram Oyuncu 6.0 3,134
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,248) The Terror (3,674) The Flash (3,076) Legion (2,955) Supernatural (2,391) The Crossing (2,380) The Expanse (1,518) Vikings (1,499) The Big Bang Theory (1,339) Fear the Walking Dead (1,081)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018