Giriş Kayıt
Arch Johnson

Arch Johnson (75)


Oyuncu

Archibald Winchester Johnson, 14 Mart 1922 Minneapolis, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu. Napoleon and Samantha (1972), (1973) Belalılar (1973), (1953) Niagara (1953), (1978) The Buddy Holly Story (1978) gibi yapımlarla biliniyor.09 Ekim 1997 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Archibald Winchester Johnson
Doğum Tarihi: 14 Mart 1922
Ölüm Tarihi: 09 Ekim 1997
Doğum Yeri: Minneapolis, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Arch W. Johnson | Archie Johnson
Takma İsmi: Arch Johnson
Burcu: Balık
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 61 Komedi Oyuncu 6.3 6,227
1978 56 Biyografi Oyuncu 7.3 6,865
1976 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,249
1976 Suç Oyuncu    
1975 53 Macera Oyuncu 6.2 3,916
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,244
1975 53 Komedi Oyuncu 6.1 305
1974 Dram Oyuncu    

Belalılar
1973 51 Komedi Oyuncu 8.3 198,941

Tek Başına
1973 51 Suç Oyuncu 7.0 3,919
1973 51 Suç Oyuncu    
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,738
1972 50 Macera Oyuncu 6.2 642
1970 48 Komedi Oyuncu 6.9 3,455
1970 48 Dram Oyuncu 7.0 486
1969 Dram Oyuncu 7.2 955
1965 Western Oyuncu 7.7 1,945

Tatlı Cadı
1964 Komedi Oyuncu 7.6 13,111

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,603
1963 Aksiyon Oyuncu    
1962 Western Oyuncu    
1961 39 Dram Oyuncu 6.6 294
1960 38 Komedi Oyuncu 6.2 2,377

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 53,134
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,336
1959 Dram Oyuncu 8.1 2,502
1958 Western Oyuncu 8.2 378
1958 Dram Oyuncu    
1957 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,938
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,693
1957 35 Western Oyuncu 6.1 516

Yukarıda Biri
1956 34 Biyografi Oyuncu 7.5 6,277
1955 Suç Oyuncu 8.6 11,462
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,887
1953 Komedi Oyuncu 8.3 83
1953 31 Kara Film Oyuncu 7.1 11,942
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018