Giriş Kayıt
Arch Johnson

Arch Johnson (75)


Oyuncu

Archibald Winchester Johnson, 14 Mart 1922 Minneapolis, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu. Napoleon and Samantha (1972), (1973) Belalılar (1973), (1953) Niagara (1953), (1978) The Buddy Holly Story (1978) gibi yapımlarla biliniyor.09 Ekim 1997 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Archibald Winchester Johnson
Doğum Tarihi: 14 Mart 1922
Ölüm Tarihi: 09 Ekim 1997
Doğum Yeri: Minneapolis, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Arch W. Johnson | Archie Johnson
Takma İsmi: Arch Johnson
Burcu: Balık
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 61 Komedi Oyuncu 6.3 6,033
1978 56 Biyografi Oyuncu 7.2 6,561
1976 Suç Oyuncu    
1975 53 Macera Oyuncu 6.2 3,916
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,552
1975 53 Komedi Oyuncu 6.1 305
1974 Dram Oyuncu    

Belalılar
1973 51 Komedi Oyuncu 8.3 185,829

Tek Başına
1973 51 Suç Oyuncu 6.9 3,638
1973 51 Suç Oyuncu    
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,655
1972 50 Macera Oyuncu 6.2 642
1970 48 Komedi Oyuncu 6.9 3,092
1970 48 Dram Oyuncu 7.0 486
1965 Western Oyuncu 7.8 1,761

Tatlı Cadı
1964 Komedi Oyuncu 7.6 12,159

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,287
1963 Aksiyon Oyuncu    
1963 Komedi Oyuncu    
1962 Western Oyuncu    
1961 39 Dram Oyuncu 6.6 294
1960 38 Komedi Oyuncu 6.2 2,377

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 48,271
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,814
1959 Dram Oyuncu 8.1 2,277
1958 Western Oyuncu 8.2 378
1958 Dram Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu    
1957 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,726
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,393
1957 35 Western Oyuncu 6.1 475

Yukarıda Biri
1956 34 Biyografi Oyuncu 7.5 5,847
1955 Suç Oyuncu 8.6 10,242
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,542
1953 31 Kara Film Oyuncu 7.1 11,216
Film Altyazıları
Live by Night (9,771) Resident Evil: The Final Chapter (8,761) Hidden Figures (4,641) Rogue One (4,218) Patriots Day (4,204) Assassin's Creed (3,718) Split (3,473) Allied (3,449) Paterson (3,264) Why Him? (1,786)
Dizi Altyazıları
Legion (4,376) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,150) The Expanse (3,034) The Originals (2,744) Colony (2,574) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,148) Vikings (2,010)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017