Giriş Kayıt
Arch Johnson

Arch Johnson (75)


Oyuncu

Archibald Winchester Johnson, 14 Mart 1922 Minneapolis, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu. Napoleon and Samantha (1972), (1973) Belalılar (1973), (1953) Niagara (1953), (1978) The Buddy Holly Story (1978) gibi yapımlarla biliniyor.09 Ekim 1997 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Archibald Winchester Johnson
Doğum Tarihi: 14 Mart 1922
Ölüm Tarihi: 09 Ekim 1997
Doğum Yeri: Minneapolis, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Arch W. Johnson | Archie Johnson
Takma İsmi: Arch Johnson
Burcu: Balık
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 61 Komedi Oyuncu 6.3 6,227
1978 56 Biyografi Oyuncu 7.3 6,865
1976 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,249
1976 Suç Oyuncu    
1975 53 Macera Oyuncu 6.2 3,916
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,116
1975 53 Komedi Oyuncu 6.1 305
1974 Dram Oyuncu    

Belalılar
1973 51 Komedi Oyuncu 8.3 195,555

Tek Başına
1973 51 Suç Oyuncu 7.0 3,814
1973 51 Suç Oyuncu    
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,738
1972 50 Macera Oyuncu 6.2 642
1970 48 Komedi Oyuncu 6.9 3,325
1970 48 Dram Oyuncu 7.0 486
1969 Dram Oyuncu 7.2 955
1965 Western Oyuncu 7.7 1,895

Tatlı Cadı
1964 Komedi Oyuncu 7.6 12,844

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,539
1963 Aksiyon Oyuncu    
1962 Western Oyuncu    
1961 39 Dram Oyuncu 6.6 294
1960 38 Komedi Oyuncu 6.2 2,377

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 51,724
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,191
1959 Dram Oyuncu 8.1 2,451
1958 Western Oyuncu 8.2 378
1958 Dram Oyuncu    
1957 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,893
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,609
1957 35 Western Oyuncu 6.1 516

Yukarıda Biri
1956 34 Biyografi Oyuncu 7.5 5,847
1955 Suç Oyuncu 8.6 11,132
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,798
1953 Komedi Oyuncu 8.3 83
1953 31 Kara Film Oyuncu 7.1 11,942
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
Dizi Altyazıları
Vikings (6,563) Shameless (4,581) Game of Thrones (3,300) Mr. Robot (3,061) Supernatural (2,844) Arrow (2,281) The Big Bang Theory (2,262) Outlander (2,067) Gotham (1,864) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,803)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017