Giriş Kayıt
Anthony Johnson

Anthony Johnson


Oyuncu

Anthony Johnson, oyuncu. Menace II Society (1993), (1995) Friday (1995), (2001) O Bir Dev Adam (2001), (1998) The Players Club (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: A.J. Johnson | AJ Johnson | Anthony 'A. J.' Johnso
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 6.8 313

O Bir Dev Adam
2001 Dram Oyuncu 6.2 17,819
1998 Komedi Oyuncu 5.7 4,688
1997 Komedi Oyuncu 4.1 2,978

Büyük Beyaz Yumruk
1996 Komedi Oyuncu 5.4 7,608
1995 Dram Oyuncu 6.4 1,870
1995 Komedi Oyuncu 7.3 82,442
1994 Komedi Oyuncu 4.1 2,684
1993 Suç Oyuncu 7.5 42,973

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Oyuncu 6.7 136,489
1990 Komedi Oyuncu 6.3 9,308
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017