Giriş Kayıt
Alan Johnson

Alan Johnson


Yönetmen, Yapımcı

Alan Johnson, yönetmen, yapımcı. Gümüş Eyerler (1974), The Producers (1967), Dünyanın Tarihi (1981), The Adventure of Sherlock Holmes' Smarter Brother (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Çeşitli 5.8 32,729
1986 Aksiyon Yönetmen 4.8 3,337

Olmak ya da Olmamak
1983 Dram Yönetmen 6.8 8,283

Dünyanın Tarihi
1981 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.9 39,449
1977 Komedi Çeşitli 5.8 1,557
1975 Komedi Çeşitli 6.1 5,006

Gümüş Eyerler
1974 Komedi Çeşitli 7.8 105,691
1967 Komedi Çeşitli 7.7 42,876
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017