Giriş Kayıt
Alan Johnson

Alan Johnson


Yönetmen, Yapımcı

Alan Johnson, yönetmen, yapımcı. Gümüş Eyerler (1974), The Producers (1967), Dünyanın Tarihi (1981), The Adventure of Sherlock Holmes' Smarter Brother (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Çeşitli 5.8 31,481
1986 Aksiyon Yönetmen 4.8 3,233
1983 Dram Yönetmen 6.8 8,283

Dünyanın Tarihi
1981 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.9 38,009
1977 Komedi Çeşitli 5.8 1,557
1975 Komedi Çeşitli 6.1 5,006

Gümüş Eyerler
1974 Komedi Çeşitli 7.8 100,458
1967 Komedi Çeşitli 7.7 41,435
Film Altyazıları
Passengers (6,955) Assassin's Creed (6,302) Doctor Strange (4,887) Allied (3,476) Arrival (3,015) Split (2,583) xXx: Return of Xander Cage (2,489) Forushande (2,479) Moana (2,224) Hacksaw Ridge (1,808)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,159) Legion (7,052) Supernatural (6,808) Arrow (5,587) Taboo (5,130) Vikings (4,307) Black Sails (3,767) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,634) Blindspot (3,446)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017